Antena Meniu Search
x

Video "Ai şi tu o mamă". De la festinul de Paşte, în ambulanţa de serviciu: Şoferul prins cu o alcoolemie de 0.81 s-a ales cu dosar penal şi pentru că a refuzat să i se ia probe biologice

Situaţie revoltătoare la Constanţa. Şoferul unei ambulanţe private a urcat băut la volanul maşinii de serviciu pentru a merge acasă după petrecerea de Paşte. Când poliţiştii l-au oprit şi au vrut să îl ducă la spital pentru recoltarea de probe, bărbatul a început să facă scandal. Reprezentanţii firmei la care lucrează au refuzat să facă declaraţii. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 06.05.2024, 19:22

Vezi și

Şofer: - Ia-mi , mă, permisul, ia-mi maşina, ia ce vrei tu! 

După o masă copioasă şi câteva pahare, bărbatul de 37 de ani a plecat de la petrecerea de Paşte la volanul ambulanţei private pe care o folosea pe post de maşină personală. 

De la festinul de Paşte, în ambulanţa de serviciu

Cristina Niţă - reporter Observator: După câteva minute de condus, şoferul a fost oprit, cel mai probabil la pont, de un echipaj de poliţie. Pentru că agenţii nu aveau în dotare aparatura prin care să îl testeze pe bărbat pentru consumul de alcool şi droguri, i-au chemat în ajutor pe colegii de la rutieră. 

Pe acelaşi subiect

Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,81 la mie. Când l-au anunţat că va fi dus la spital pentru recoltarea de probe, ambulanţierul a început să facă scandal. 

Şofer: Ai mamă, ai şi tu o mamă. Toţi aveţi o mamă, de aici, ce vrei? Ia-mi, mă, permisul, ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă.

Olimpia Ceară - purtător de cuvânt IPJ Constanţa: În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ambulanţa pe care o conducea bărbatul aparţine unei firme private din Slobozia şi este destinată pentru transportul pacienţilor care au nevoie de dializă. Contactaţi de echipa Observator, reprezentanţii companiei nu au oferit explicaţii.

Discuţie reporter- reprezentant firmă ambulanţă privată: Vă deranjez pentru un punct de vedere. Un şofer al serviciului dumneavoastră de ambulanţă a fost....

- Din păcate eu nu vă pot oferi niciun fel de informaţie. 

- Deci nu oferiţi un punct de vedere.

- Nu.

Nu e pentru prima dată când o ambulanţă privată este folosită în scop personal de angajaţi. La finalul anului trecut, tot la Constanţa, câţiva ambulanţieri au folosit maşina de serviciu pentru a căra un porc pe care l-au sacrificat apoi între blocuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » "Ai şi tu o mamă". De la festinul de Paşte, în ambulanţa de serviciu: Şoferul prins cu o alcoolemie de 0.81 s-a ales cu dosar penal şi pentru că a refuzat să i se ia probe biologice