Antena Meniu Search
x

Video Scene ireale filmate în Constanța: Porci aduși cu ambulanța și tranșați într-un parc, pe unde se plimbă oamenii

Scene ireale filmate într-un parc din Constanţa: mai mulţi indivizi au tăiat porcul între blocuri. Şi nici măcar nu e tot. Martorii spun că animalele au fost cărate cu ambulanţa. Deşi revoltaţi, oamenii nu au intervenit să îi oprească şi nici nu au sesizat autorităţile. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.12.2023, 20:14

Vezi și

 "Tăiatul porcului" a avut loc ziua în amiaza mare în Constanţa. Martorii au privit şocaţi cum patru bărbaţi au descărcat dintr-o ambulanţă doi porci şi s-au pus pe treabă. I-au tăiat şi i-au tranşat fără să ţină cont că sunt în mijlocul oraşului, într un parc.

  • Andreea Filip, reporter Observator: Un loc de joacă pentru copii, parcare, blocuri, un parc proaspăt inaugurat şi chiar o unitate militară. Indivizii au ignorat totul: legea, bunul simţ şi orice formă de respect. 
  • Martor: Era parcarea plină de maşini, erau maşini înalte. Am văzut acolo un grup de oameni, chiar şi copii se jucau pe aici. 

Indivizii au venit pregătiți. Cu butelie, arzător, lăzi frigorifice și ligheane cu apă

Au sacrificat, pârlit și tranșat cei doi porci fără ca nimeni să-i deranjeze. Apoi au incins grătarul. Maşina cu care ar fi fost transportaţi porcii este o ambulanţă privată, înmatriculată în Ialomița, dar firma are puncte de lucru în mai mult județe din țară, inclusiv Constanța. Echipa Observator a încercat să contacteze reprezentanții companiei. 

Pe acelaşi subiect
  • Andreea Filip, reporter Observator: Deşi programul Serviciului Privat de Ambulanţă este zilnic de la ora 6 la 22, astăzi, la orele prânzului este închis, iar la telefon nu răspunde nimeni. 

Nici cei de la sediul central din Ialomiţa nu au fost mai generoşi cu explicaţiile. Până acum, nimeni nu sesizat autorităţile în acest caz.

  • Mihaela Gugu, medic veterinar: În mod normal, există mai multe riscuri. În primul rând, transportul animalului trebuie făcut în anumite condiţii. În al doilea rând, sacrificarea pe trotuar nu are cum să fie în regulă pentru că condiţiile de igienă sunt minime. 

Un alt video a devenit viral pe rețelele sociale: clipul prezintă o familie care tranşează porcul în mijlocul sufragerie, între canapele. În câteva ore filmuleţul a strâns peste 3 milioane de vizualizări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Scene ireale filmate în Constanța: Porci aduși cu ambulanța și tranșați într-un parc, pe unde se plimbă oamenii