Antena Meniu Search
x

Video "Ia, mă, permisul. Ia-mi maşină, ia-mi ce vrei tu!" Un şofer de pe o ambulanţă privată, găsit cu alcoolemie de 0.81 în Constanţa

Raziile făcute de poliţişti în traficul de sărbătoare a adus şi surprize mai puţin obişnuite chiar şi pentru oamenii legii. În Constanţa, la un control de rutină, şoferul unei ambulanţe a fost prins beat la volan în ziua de Paşte. Când a fost tras pe dreapta, bărbatul a devenit recalcitrant şi a început să ţipe la oamenii legii. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 06.05.2024, 13:53

Vezi și

Şofer: Ai şi tu o mamă. Toţi aveţi o mamă. Toţi aveţi o mamă de aici. Ce vrei? Ia, mă, permisul. Ia-mi maşină, ia-mi ce vrei tu! 

Găsit cu alcoolemie pe ambulanţă

Incidentul a avut loc aseară, un bărbat a fost oprit în trafic în Municipiul Constanţa, pe Bulevardul 1 Decembrie de poliţiştii secţiei 4 din Constanţa.

Când l-au oprit oamenii legii au observat că mirosea puternic a alcool, astfel că şi-au chemat colegii de la serviciul rutier. Iniţial, poliţiştii l-au testat cu drugtest, însă rezultatul a fost negativ, când a trebuit însă să sufle în aparatul etilotest bărbatul a devenit recalcitrant. 

În final, poliţiştii au reuşit să îl convingă, acesta a suflat în aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii l-au condus la Spitalul Judeţean pentru prelevare de probe biologice, acolo acesta a refuzat. 

Este o ambulanţă privată înmatriculată în judeţul Ialomiţa, nu transporta pacient şi cel mai probabil bărbatul se afla în timpul liber. Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » "Ia, mă, permisul. Ia-mi maşină, ia-mi ce vrei tu!" Un şofer de pe o ambulanţă privată, găsit cu alcoolemie de 0.81 în Constanţa