Antena Meniu Search
x

Update Alertă cu bombă în Mall Băneasa din Bucureşti. Oamenii, evacuaţi după o nouă alarmă falsă. Apelul primit de poliţişti

Alertă cu bombă la Băneasa Shopping City, în Bucureşti. Oamenii care veniseră duminică, în jurul orei 16:00, la Mall Băneasa din Sectorul 1 al Capitalei au fost evacuaţi, iar atmosfera generală a fost una agitată. Mai ales că la scurt timp după aceea a izbucnit şi un incendiu lângă Therme Bucureşti, complex aflat în apropiere. Anunţul - care s-a dovedit fals - a fost făcut telefonic, de către un bărbat care a sunat la Poliția Locală.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 18:13

Alertă cu bomba la Băneasa Shopping City
Alertă cu bomba la Băneasa Shopping City - Facebook

A fost alertă cu bombă la Băneasa Shopping City din Bucureşti, duminică după-amiază, în urma unui apel alarmant primit de poliţiştii din Capitală. Aceştia au sesizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, după ce un bărbat a sunat şi a declarat că a amplasat un dispozitiv exploziv în incinta centrului comercial din Sectorul 1.

Alertă cu bombă la Mall Băneasa Bucureşti s-a dovedit falsă

În urma alertei cu bombă de la Mall Băneasa, la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, a fost solicitată şi grupa pirotehnică din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice. În jurul orei 18:00, în cursul aceleiaşi zile, controlul pirotehnic de la complexul comercial din Sectorul 1 s-a finalizat. Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă în Mall Băneasa din Bucureşti. Oamenii, evacuaţi după o nouă alarmă falsă. Apelul primit de poliţişti