Antena Meniu Search
x

Video Incendiu uriaș lângă Therme București, fumul dens a fost vizibil de la kilometri distanță. Reacția Therme

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de la Therme București. Fumul dens a fost vizibil de la kilometri distanță. Pompierii au internet cu 12 autospeciale pentru a stinge flăcările, întrucât exista pericol de propagare la o hală din apropiere. Preţul curselor de pe aplicaţiile de ridesharing a crescut deja simţitor, semn că oamenii au încercat să plece cât mai repede din zona afectată. 

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 17:55

Vezi și

UPDATE 17:35. Reacția Therme București

"Astazi, 19 iunie 2022 iunie 2021, in jurul orei 16.00, a fost observata o emisie de fum provenind de la o anexa a depozitelor Therme Bucuresti, situate in afara complexului si la o distanta considerabila.

Echipele servicului extern si privat de pompieri ai Therme Bucuresti au intervenit prompt si imediat pentru izolarea si limitarea raspandirii incendiului, pana la sosirea echipajelor de Autospeciale ISU. Acestea au sosit rapid la fata locului, actionand cu autospeciale cu apa si spuma. 

In aces moment incendiul este stins. Mentionam ca interventia a avut loc la o distanta considerabila de facilitatile Theme Bucuresti si depozitul este amplasat in afara complexului.   

Pe acelaşi subiect

In niciun moment nu a existat un pericol de propagare a incendiului aspura complexului Therme sau de perturbare a activitatii in cadrul centrului", au transmis reprezentanții Therme.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în aceasta după-amiază la un depozit de la Therme, Baloteşti, județul Ilfov. Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD", a transmis ISU București-Ilfov. Din primele informații, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. 

Nu sunt anunțate victime, dar mai multe persoane au fost evacuate.

Incendiu uriaș la Therme București

În hală sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice. Există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanță de aproximativ 6 metri. Se lucrează pentru localizare. Până la acest moment, nu sunt raportate victime.

În urma incendiului de la Therme, preţurile curselor de pe aplicaţiile de ridesharing au crescut simţitor.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu uriaș lângă Therme București, fumul dens a fost vizibil de la kilometri distanță. Reacția Therme