Antena Meniu Search
x

Video Alerta de la biserica din Timişoara ar fi fost provocată de un enoriaş care s-a parfumat excesiv. Fusese activat inclusiv planul roşu

A fost panică, aseară, în Timişoara. Mai bine de 80 de enoriaşi, care se aflau la slujbă într-o biserică baptistă din oraş, au ieşit de urgenţă din clădire, acuzând un miros înţepător. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie şi au trimis zeci de salvatori la faţa locului. Măsurătorile nu au indicat însă prezenţa vreunei substanţe periculoase. Printre ipotezele vehiculate de enoriaşi este şi aceea că o persoană s-ar fi dat cu un parfum prea puternic şi de aici a pornit agitaţia. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 24.10.2022, 14:03

Vezi și

Apelul la 112 s-a dat în jurul orei 18.00 de la Biserica Baptistă. 

Moise Vărjitor, pastor biserica baptistă: Între 80-90 de oameni erau în biserică la momentul respectiv. Era ora la care trebuia să înceapă slujba. Erau mulţi care veneau spre biserică, nu i-am mai lăsat să intre. Unii au stat în stradă, alţii în curte.

Pastorul spune că mirosul înţepător s-a simţit cu puţin înainte de începerea slujbei.

Moise Vărjitor, pastor biserica baptistă: Nu pot să spun cum era. Am intrat în sală când am văzut că oamenii ies şi am început să tuşesc şi eu ca ceilalţi. Am evacuat biserica şi am anunţat autorităţile.

Pe acelaşi subiect

La ora 18 şi opt minute, autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. 17 autospeciale, 4 ofiţeri şi 34 de subofiţeri, angajaţi ai ISU, au pornit imediat spre locul intervenţiei. 

Alin Guzu, ISU Timis: În urma măsurătorilor efectuate nu au fost constatate depăşiri ale valorilor normale.

Parfumul ar fi fost de vină pentru mirosul înţepător din biserică

Astfel că, începând cu ora 18:45 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție. Unii enoriaşi vorbeau că mirosul înţepător ar fi provenit de la o persoană care s-a dat cu mult parfum. Pompierii au declanşat o anchetă în acest caz urmând ca în perioada următoare să vină cu o concluzie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Alerta de la biserica din Timişoara ar fi fost provocată de un enoriaş care s-a parfumat excesiv. Fusese activat inclusiv planul roşu