Antena Meniu Search
x

Foto Staţie de carburanţi din Constanţa, amendată după ce a încărcat butelii de uz casnic fără autorizaţie. Un locatar din zonă a reclamat mirosul

O staţie de carburanţi din municipiul Constanţa a fost amendată cu 60.000 de lei de Garda de Mediu pentru încărcarea buteliilor de uz casnic cu GPL fără a deţine autorizaţie, iar această activitate a fost suspendată.

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 19:30

- Garda de Mediu Constanţa

Garda de Mediu Constanţa a transmis, luni, că a fost realizat un control la o staţie de carburanţi din municipiul Constanţa, zona CET Palas, pentru verificarea unor reclamaţii adresate de o persoană care locuieşte într-un bloc din vecinătatea staţiei, privind mirosul de gaze.  

''Urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea care administrează staţia de distribuţie a combustibililor nu deţine autorizaţie de mediu pentru desfăşurarea activităţii de încărcare butelii de uz casnic cu GPL, din rezervoarele aflate pe amplasamentul staţiei. Societatea este autorizată din punct de vedere al protecţiei mediului doar pentru desfăşurarea activităţii de comerţ cu combustibili lichizi şi gazoşi, din rezervoarele de stocare'', se arată în comunicat.

Garda de Mediu a dat o amendă în valoare de 60.000 de lei şi a mai decis suspendarea activităţii de încărcare butelii cu GPL la staţia respectivă de carburanţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Staţie de carburanţi din Constanţa, amendată după ce a încărcat butelii de uz casnic fără autorizaţie. Un locatar din zonă a reclamat mirosul