Antena Meniu Search
x

Video "Am auzit bubuitura şi vecinii cum claxonau să ieșim". Groază pentru o familie din Remetea Mare, prinsă în casa înghiţită de flăcări, din senin

O duminică ce părea liniștită s-a transformat într-una de groază pentru o familie din localitatea Remetea Mare, judeţul Timiş. Duplexul în care locuiau a fost înghiţit de flăcări, din senin. Primul s-a aprins parterul, iar în câteva minute, vâlvătaia s-a extins până la acoperiş. Oamenii au apucat doar să iasă din capcana de foc, dar n-au mai putut salva nimic din interior.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 07:55

Vezi și

Incendiul devastator a izbucnit ieri după-amiază, în jurul orei 15.00. Parterul uneia dintre cele două case care formează duplexul a fost înghiţit de flăcări, iar în scurt timp acestea s-au extins la restul imobilului şi la două maşini aflate în curte. 

Paul Morar, ISU Timiş: Incendiul se manifesta cu degajări foarte mari de flacără şi fum, în partea de sus a acoperişului. A fost extins pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri. Au fost cuprinse amândouă duplexurile. 

Vecin: Când am ieşit afară şi am văzut fumul acela, am luat furca şi m-am dus acolo. Când am văzut că încep să explodeze cauciucurile, m-am gândit că maşina e pe gaz. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Alertaţi de vecini, persoanele prinse în mijlocul vâlvătăii, au fugit din calea flăcărilor şi au privit neputincioși cum casa lor arde din temelii. 

Proprietarul casei: Dormeam! Am auzit bubuitura şi vecinii cum claxonau, să ieşim afară din casă că arde. Flacăra era la uşă, în dreptul maşinii. 

Vecin: M-am trezit din somn. Sunt vecin aici. Şi am văzut dintr-odată că e foc aici. Am intrat prin spate. Am dat plăcile jos de acolo. Am scos persoanele care erau în casă. 

Vecin: I-am scos afară. Era un bătrân, o fată, un pisic într-o pernă, o femeie. 

Vecin: L-am ajutat pe bătrânul de a ieşit peste gard. Am dat două plăci de la gard jos şi l-am tras afară. 

În doar câteva clipe, agoniseala de-o viaţă s-a făcut scrum

Familia a cărei locuinţă s-a aprins ca o torţă locuia aici de un an. Însă, în doar câteva clipe, agoniseala de-o viaţă s-a făcut scrum. 

Proprietar: Tot am investit. Tot. Avem rată. Pe data de 8 am plătit asigurarea iar. 

Mai puteţi salva ceva din casă? 

Partea din partea camerei fetiţei şi dormitorul. În rest nimic. 

Martor: Am ajuns târziu, când am văzut că a luat foc. Dintr-o odată a luat foc maşina, iar după aceea a luat foc şi casa. 

Potrivit datelor preliminare, incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit electric produs la motorul uneia dintre maşinile parcate în curte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Am auzit bubuitura şi vecinii cum claxonau să ieșim". Groază pentru o familie din Remetea Mare, prinsă în casa înghiţită de flăcări, din senin