Antena Meniu Search
x

Video Momente de panică pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Mai multe maşini s-au făcut scrum, după ce autoplatforma care le transporta a luat foc

O autoplatformă ce transporta opt autoturisme a luat foc, joi dimineaţa, în timp ce se deplasa pe breteaua de acces pe DEx12, la Balş, incendiul fiind lichidat de pompieri după o intervenţie de peste o oră, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 13:59

Vezi și

În urma incendiului au ars capul tractor al autoplatformei şi au fost afectate patru autoturisme, nefiind înregistrate victime. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi un echipaj SMURD.

Autovehiculul care a luat foc era condus de un bărbat de 43 de ani, din Craiova. Şoferul nu consumase alcool, conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă.

Pe durata intervenţiei pompierilor, traficul rutier pe breteaua de acces pe DEx12, la intrarea în Balş, pe sensul Craiova - Slatina, a fost blocat, circulaţia fiind deviată prin oraşul Balş, pe DN65.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momente de panică pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Mai multe maşini s-au făcut scrum, după ce autoplatforma care le transporta a luat foc