Antena Meniu Search
x

Video ”Am auzit o fetiță țipând”. Turiștii răniți în Sinaia erau la masă când copertina cu zăpadă a căzut peste ei

Clipe dramatice azi în Sinaia! Un copil şi doi adulţi au ajuns la spital, după ce prelata terasei unde se relaxau s-a prăbuşit peste ei sub greutatea zăpezii. A fost o reacţie în lanţ într-o fracţiune de secundă: zăpada a căzut de pe acoperişul unei clădiri pe prelată şi copertina a cedat.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 02.01.2022, 19:45

Vezi și

Clienţii restaurantului n-au bănuit ce îi aşteaptă când s-au aşezat liniştiţi la terasă. Toate mesele erau ocupate şi lumea se distra când au văzut moartea cu ochii. Prelata de deasupra lor a cedat brusc şi oamenii s-au trezit puşi la pământ.

Andreea Petrescu, reporter Observator: ”O bucată mare de zăpadă care a angrenat în cădere câteva ţigle a căzut de pe acoperişul restaurantului chiar aici pe terasă unde se aflau aproximativ zece persoane”.

Bubuitura puternică şi ţipătul disperat al unui copil i-a alarmat pe oamenii din zonă, care au ieşit să îi ajute pe turiştii prinşi în capcană.

Turiștii erau la masă când copertina cu zăpadă a căzut peste ei

Pe acelaşi subiect

Martor: ”Au venit pompierii, poliţia, ambulanţa apoi. Erau şi doi copii. Unul a început să plângă, cred că s-a speriat săracul, de panică, nu a păţit nimic”

Angajată: ”Mi-am pus mâinile în cap. O fetiţă am auzit ţipând”

Un copil de şase ani şi doi adulţi au ajuns la Urgenţe. Pompierii au venit cu autoscara şi au curăţat restul de zăpadă de pe acoperişul restaurantului. Proprietarul clădirii riscă o amendă aspră pentru că nu a avut grijă să cureţe zăpada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ”Am auzit o fetiță țipând”. Turiștii răniți în Sinaia erau la masă când copertina cu zăpadă a căzut peste ei