Antena Meniu Search
x

Incident grav la Sinaia. Prelata încărcată cu zăpadă a unei terase s-a prăbuşit peste o fetiță de 6 ani și patru adulți

Doi adulţi şi un copil au ajuns la spital după ce prelata care acoperea terasa unui restaurant din Sinaia s-a prăbuşit peste ei, sub greutatea zăpezii. Alți doi adulți prinși sub mormanul de zăpadă au scăpat fără să fie răniți.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 16:10

Salvatorii din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgentă Prahova intervin duminică după-amiază pentru degajarea unei terase care s-a prăbuşit, surprinzând mai multe persoane. Potrivit ISU Prahova, prelata terasei a cedat sub greutatea zăpezii, surprinzând patru adulţi şi un copil. Incidentul a avut loc la un local de pe strada Aleea Cazărmii din staţiunea Sinaia.

Victimele, doi bărbați de 39 de ani și o fetiță de 6 ani, au fost preluate de echipajele medicale în stare de conștiență, cu traumatisme craiene.

În urma examinării medicale, doi adulţi şi copilul au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi la unitatea de primiri urgenţe a spitalului judeţean Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Incident grav la Sinaia. Prelata încărcată cu zăpadă a unei terase s-a prăbuşit peste o fetiță de 6 ani și patru adulți