Meniu
Search
x

Incident grav la Sinaia. Prelata încărcată cu zăpadă a unei terase s-a prăbuşit peste o fetiță de 6 ani și patru adulți

Doi adulţi şi un copil au ajuns la spital după ce prelata care acoperea terasa unui restaurant din Sinaia s-a prăbuşit peste ei, sub greutatea zăpezii. Alți doi adulți prinși sub mormanul de zăpadă au scăpat fără să fie răniți.

De Redactia Observator la 02.01.2022, 16:10

Salvatorii din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgentă Prahova intervin duminică după-amiază pentru degajarea unei terase care s-a prăbuşit, surprinzând mai multe persoane. Potrivit ISU Prahova, prelata terasei a cedat sub greutatea zăpezii, surprinzând patru adulţi şi un copil. Incidentul a avut loc la un local de pe strada Aleea Cazărmii din staţiunea Sinaia.

Victimele, doi bărbați de 39 de ani și o fetiță de 6 ani, au fost preluate de echipajele medicale în stare de conștiență, cu traumatisme craiene.

În urma examinării medicale, doi adulţi şi copilul au fost preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi la unitatea de primiri urgenţe a spitalului judeţean Ploieşti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Incident grav la Sinaia. Prelata încărcată cu zăpadă a unei terase s-a prăbuşit peste o fetiță de 6 ani și patru adulți

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"