Antena Meniu Search
x

Video "Am căzut din pat când a bubuit. Bum! Am zis gata, m-am dus". Explozie într-un bloc în București, un apartament a fost înghiţit de flăcări din cauza unei lumânări

Momente de panică, seara trecută, pentru locatarii unui bloc din sectorul 2 al Capitalei. Un apartament a fost cuprins de flăcări în mai puţin de cinci minute, iar incendiul a fost urmat de o explozie.Totul ar fi pornit de la o lumânare lăsată aprinsă.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 20.04.2023, 08:06

Vezi și

Incendiul a pornit după ce propietarul a lăsat lumânarea aprinsă şi a plecat din locuinţă. După o oră, a aflat de la vecini că apartamentul său a fost înghiţit de flăcări. 

Vecin: Ştiam că nu e acasă şi am sunat la pompieri, între timp a mai venit si altcineva, au venit pompierii, au spart uşa.

Prietena proprietarului: În timp ce eram la film, am aflat vestea, a sunat telefonul şi ne-am întors acasă. Lumânarea era poziţionată în camera de zi, spre balcon.

Eduard Olaru, ISU BIF: S-a intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă,  o autoscară, o descarcerare şi  o ambulanţă. A ars la etajul patru al unui bloc de patru etaje, la un apartament, o suprafaţă de aproximativ 20 mp de materiale plastice şi mobiler. 

Pe acelaşi subiect

Prietena proprietarului: Geamurile s-au distrus, tavanul e distrus, în casă e fum şi obiectele, în proporţie de 70%, s-au distrus.

Incendiul a fost urmat, la câteva minute, de o explozie

Zeci de locatari s-au autoevacuat, speriaţi ca nu cumva flăcările să se extindă şi la locuinţele lor.

Locatară: Am căzut din pat când a bubuit. Bum! Am văzut fum. A bubuit tare de tot, am zis gata, m-am dus.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Am căzut din pat când a bubuit. Bum! Am zis gata, m-am dus". Explozie într-un bloc în București, un apartament a fost înghiţit de flăcări din cauza unei lumânări