Antena Meniu Search
x

Video "Am pus mâna la faţă, atâta tot". Șoferul mașinii care a spulberat o familie pe DN1 nu-și amintește nimic

O decizie de moment, luată într-un context nepotrivit a dus la nimicirea unei familii. S-a întâmplat pe DN1, unde trei pietoni, mamă, tată şi fiica lor de 11 ani au fost spulberaţi de o maşină condusă de un tânăr de 20 de ani. Familia oprise maşina pe marginea drumului, iar cei trei au traversat pe partea opusă a străzii pentru a cumpăra pâine. Copila şi tatăl ei au murit în urma accidentului, femeia primeşte îngrijiri, la spital. 
 

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 14:29

Vezi și

Impactul a avut loc pe DN1, în apropierea localităţii Movila Vulpii. Tatăl copilei a oprit în dreptul unui magazin, aflat peste drum. Şi-a luat soţia şi fetiţa de 11 ani şi au traversat toţi trei prin loc nepermis, să cumpere pâine. Se lăsase deja întunericul, iar şoferul de 20 de ani care i-a lovit în plin spune că nu-şi mai aminteşte nimic:

Mi-a ieşit în faţă! Am pus mâna la faţă, atâta tot, nu mai ştiu nimic, au sărit airbagurile. Mi-am revenit după 3 secunde, am încercat să sar repede jos din maşină.

Când a privit pe şosea, şoferul a realizat tragedia. Bărbatul de 44 de ani a murit pe loc, fetiţa de 11 ani era în stop-cardiorespirator, iar mama ei, în stare gravă. 

Ioan Pop, medic SMURD: Mama care este în traumatism cranio-cerebral, toraco-abdominal şi fractură de şold, e plecată la spital deja mamă.

Pe acelaşi subiect

Mama e singura supraviețuitoare

Femeia este singura care a scăpat cu viaţă. Fetiţa a fost resuscitată, dar a murit la spital. 

Dumneavoastră eraţi în maşină?

Da. 

Ce aţi apucat să vedeţi?

Absolut nimic. Impactul doar, sperietura aia...Efectiv au traversat, dar nu ştiu prin ce parte au venit şi cum au sărit şi cum erau toţi trei...

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact dinamica accidentului. Victimele sunt din satul Slobozia din judeţul Argeş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Am pus mâna la faţă, atâta tot". Șoferul mașinii care a spulberat o familie pe DN1 nu-și amintește nimic