Antena Meniu Search
x

Galerie foto Patru adolescenţi de 18 şi 19 ani au murit pe loc într-un teribil accident. Maşina în care se aflau s-a izbit de un copac şi a ajuns în şanţ, în Italia

Tragedie pe o şosea din Italia, în noaptea de sâmbătă spre duminică. O maşină în care se aflau patru dolescenţi a ieşit de pe şosea, s-a lovit de un copac, apoi a aterizat într-un şanţ. Ocupanţii au murit pe loc în urma impactului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.08.2022, 15:38

Toți cei care şi-au pierdut viaţa sunt tineri care locuiau în Godega di Sant’Urbano (Treviso)  și aveau vârste cuprinse între 18 și 19 ani, scrie Corriere del Veneto.

Daniele De Re, Marco Da Re, Daniele Ortolan și Xhuliano Kellici sunt cei patru tineri identificaţi drept victimele tragediei. Mașina s-a răsturnat într-o curbă și a ajuns într-un șanț după impactul devastator cu un copac. 

Se pare că băieții veneau acasă după o noapte pe care o petrecuse în oraș. În urma impactului, cei patru adolescenţi nu au mai avut nicio şansă de suprvieţuire, medicii sosiţi la faţa locului declarând pe loc decesul lor. Victimele sunt Daniele De Re, în vârstă de 18 ani - cel mai tânăr din grup - Marco Da Re, din Caneva (Pordenone), în vârstă de 19 ani, dar şi Daniele Ortolan, din Orsago, și Xhuliano Kellici, de origine albaneză și în Cordignano.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele informații despre accident

Cei patru băieți călătoreau într-o mașină mică, un Volkswagen Polo negru. La scurt timp după ce au intrat pe strada via Cordignano, un drum de țară care leagă cele două sate Cordignano și Godega, când au făcut o curbă la stânga, mașina a ieșit de pe drum spre dreapta, răsturnându-se într-un șanț, în fața câtorva case.

Locuitorii au dat alarma, treziți de zgomotul puternic. Apelul la numărul de urgenţă a fost realizat imediat, dar medicii sosiţi la intervenţie nu au mai putut face nimic pentru cei patru. Pompierii au extras trupurile fără viață. Poliția rutieră a intervenit la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Un eveniment care afectează întreaga comunitate

Guvernatorul Luca Zaia a fost șocat să afle despre accidentul dramatic care a avut loc. „Ne confruntăm cu o tragedie groaznică. Vestea ne lasă pe toți consternați și ne lovește în suflet. În acest moment dramatic pentru patru familii le transmitem condoleanțe pentru un eveniment atât de dureros care implică patru tineri de 18 și 19 ani”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Patru adolescenţi de 18 şi 19 ani au murit pe loc într-un teribil accident. Maşina în care se aflau s-a izbit de un copac şi a ajuns în şanţ, în Italia