Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut că nu are capul la el". Un bărbat din Maramureş, găsit decapitat pe treptele casei. Se crede că a fost mâncat de porci

Două femei din satul Româneşti, comuna Boiu Mare, din Maramureş, au avut parte de şocul vieţii lor, după ce au descoperit într-o grădină capul unui vecin de-al lor.

de Monica Palade

la 11.01.2024, 14:49

Vezi și

La scurt timp, avea să îi fie găsit şi restul de trup pe treptele casei. Se crede că bărbatul a fost mâncat de porci, care umblă liberi prin sat, precum oile pe câmp.

Decapitat pe scările casei 

La faţa locului au venit criminalişti ca să facă cercetări. Din primele informaţii se pare că bărbatul, care stătea singur, ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi căzut pe treptele din faţa casei. În urma căzăturii acesta a murit. Totul s-ar fi întâmplat cu câteva zile inainte de a fi descoperit. Anchetatorii cred că porcii lăsaţi liberi ar fi încercat să-l mănânce, l-au târât spre grădină şi astfel s-a desprins capul de corp. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judeţean, unde medicii vor stabili exact cauza decesului dar mai ales data decesului.

„Am văzut că parcă e un om mort pe scări. I-am văzut picioarele. Am suit la el pe trepte până deasupra, am văzut că nu are capul la el, gâtul mâncat parcă de ceva. Am spus: domnule, e un om mort, fără cap. Cred că a băut horincă, a adormit pe trepte. Eu cred ori vulpe, ori câine. Eu aşa zic”, a declarat un vecin.

„Când am întors capul am văzut un cap pe scări”, a mărturisit una dintre femeile care au făcut descoperirea macabră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » "Am văzut că nu are capul la el". Un bărbat din Maramureş, găsit decapitat pe treptele casei. Se crede că a fost mâncat de porci