Antena Meniu Search
x

Video Ambulanţă vandalizată de un bărbat care sunase la 112 pentru ajutor, în Râşnov: "A dat doi pumni încât s-a spart geamul. Am cioburi în gură şi peste tot"

Un bărbat a devenit din pacient... atacator! O ambulanţă a fost vandalizată de un individ care sunase la 112 şi anunţase că are nevoie de ajutor medical. Pacientul a devenit agresiv imediat ce echipajul a ajuns la el. I-a jignit pe cei ce trebuiau să îl ajute şi a spart toate geamurile ambulanţei. Acesta era băut bine şi ar fi avut această reacţie pentru că timpul de aşteptare ar fi fost mult prea mare.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 08:21

Vezi și

Medic ambulanţă: A vrut să dea în noi! A spart o sticlă şi o are în mână.

Un echipaj al ambulanţei s-a deplasat în faţa liceului din Râşnov, unde a fost solicitat. Când a văzut cadrele medicale, pacientul a devenit recalcitrant instant. Membrii echipajului s-au baricadat în ambulanţă şi au sunat la 112.

Ramona Bătăran - medic ambulanţă: Pacientul a venit alergând spre noi, a dat doi pumni în caroseria maşinii şi a venit la geamul meu şi a dat un pumn atât de puternic încât a spart imediat geamul şi am avut cioburi şi în gură şi peste tot. Şi acum, dacă mă scuturaţi, cred că am cioburi pe mine. 

Individul s-a potolit abia după ce a fost încătuşat de poliţiştii ajunşi la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

Florentina Manolache - subcomisar poliţie: În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, tulburare a ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. 

Bărbatul a fost dus imediat la un spital de psihiatrie

Petru-Iulian Ifteni - medic primar psihiatru: Este un pacient cunoscut, cu internări anterioare, pe secţiile de psihiatrie, cu un comportament violent şi ăsta e motivul pentru care a fost internat, astăzi, pe secţia noastră 

Membrii echipajelor de ambulanţă spun că se confruntă tot mai des cu astfel de cazuri în care pacienţii devin agresivi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ambulanţă vandalizată de un bărbat care sunase la 112 pentru ajutor, în Râşnov: "A dat doi pumni încât s-a spart geamul. Am cioburi în gură şi peste tot"