Antena Meniu Search
x

Colonelul 'Morteni', bărbatul care ameninţa că aruncă femei în faţa metroului a fost internat la Psihiatrie

Bărbatul din Morteni care ameninţa că aruncă femei în faţa metroului a fost internat la Psihiatrie, potrivit unui anunţ al Poliţiei.

Colonelul 'Morteni', bărbatul care ameninţa că aruncă femei în faţa metroului a fost internat la Psihiatrie - Facebook

Bărbatul din Morteni care ameninţa că aruncă femei în faţa metroului a fost internat la Psihiatrie, potrivit unui anunţ al Poliţiei.

Bărbatul a fost reţinut de Poliţie acum două zile pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta a postat ameninţări pe reţeaua de socializare inclusiv la adresa unor copii.

''Împotriva bărbatului din Morteni, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost dispusă măsura internării medicale provizorii nevoluntară până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Pe acelaşi subiect

Conform sursei citate, bărbatul care se autointitula pe Facebook Colonelu 'Morteni' este bănuit că, în cursul acestei luni, ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje cu caracter ameninţător.

Potrivit vecinilor bărbatului, se pare că bărbatul nu îi cunoştea pe cei cărora le adresa mesajele, iar o persoană care a văzut postările a anunţat Poliţia, notează Agerpres.

Conform vecinilor, acesta ar suferi de o boală psihică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Colonelul 'Morteni', bărbatul care ameninţa că aruncă femei în faţa metroului a fost internat la Psihiatrie