Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV. Martorul-cheie în crima de la coafor rupe tăcerea: 'Nici măcar nu au ţipat. În două minute s-a terminat totul' (Video)

Crima de la coafor care a şocat întreaga ţară s-a derulat în două minute, iar Alexandra a murit după ce a fost înjunghiată de iubitul ei.

Crima de la coafor care a şocat întreaga ţară s-a derulat în două minute, iar Alexandra a murit după ce a fost înjunghiată de iubitul ei.

Florin Oprea s-a dus pregătit la coaforul unde ştia că se afla iubita lui. Înarmat cu un cuţit, subofiţerul MApN care a luptat chiar şi în Afganistan, s-a dus la coaforul din Titu cu intenţia de a o ucide pe tânăra de 25 de ani.

În faţa anchetatorilor a declarat că a ucis-o pentru că l-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi.

Pe acelaşi subiect

Mărturia incredibilă a unei angajate a coaforului din Titu

O angajată a coaforului din Titu în care a fost comisă teribila crimă a vorbit în exclusivitate pentru Observator despre momentele de panică prin care a trecut atunci când militarul Florin Oprea a intrat în armat.

"În momentul în care a intrat, în coafor erau trei angajate şi un client care se tundea. Am încercat să îi iau apărarea şi nu m-a ascultat. Nu m-a auzit. Nici măcar nu au urlat unul la altul. Totul s-a derulat foarte repede. În mai puţin de două minute s-a întâmplat totul", a declarat femeia.

Alexandra Marin se afla chiar la intrarea în coafor, la masa de manichiură.

"Fata era la mine, la manichiură. El a intrat, a deschis uşa. A spus: 'Ai văzut că te-am găsit?'. A vrut să îi ia telefonul fiindcă ea a zis că sună la Poliţie. Eu nu am înţeles de ce pentru că el a vorbit pe un ton destul de normal. S-au certat pentru telefon, dar nu s-au lovit sau împins. Ea mi-a spus să iau telefonul şi să sun la Poliţie. Atunci când ea mi-a întins mie telefonul, el s-a deschis la geacă şi a scos cuţitul", a precizat angajata coaforului.

Alexandra Marin a fost ucis in coaforul din Titu de militarul Florin Oprea

Crima de la coafor: 'Mi-a fost frică să mă apropii'

Angajata coaforului din Titu a povestit drama prin care a trecut după ce criminalul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Alexandra în piept, lăsând-o să moară într-o baltă de sânge.

"Cel mai probabil au fost mai multe lovituri. Nu ştiu exact. Nu m-am băgat să o apăr. Mi-a fost frică să mă apropii. Toţi am fugit. Am sunat la Poliţie. El a atacat-o şi apoi a fugit din salon. Am încercat să o ajut pe fată. Era căzută", a susţinut femeia.

Martorul-cheie al teribilei crime de la coafor a precizat că Florin Oprea s-a comportat ca şi cum nimeni nu ar fi fost în salon în afară de el şi Alexandra.

"Zicea continuu: 'Te rog frumos să mă laşi în pace. Te rog frumos să pleci de aici'. Şi îi repeta numele: 'Florine, Florine!'. Şi apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat", a mărturisit angajata salonului.

Florin Oprea este autorul crimei din coaforul din Titu

Alexandra Marin şi-a pierdut viaţa la câteva minute după ce a fost înjunghiată de fostul ei iubit, Florin Oprea, subofiţer în cadrul MApN.

Criminalul a sunat şi el la numărul unic de urgenţă 112 şi s-a predat Poliţiei. În faţa anchetatorilor, el şi-a recunoscut crima şi a explicat şi motivul pentru care a ucis-o pe Alexandra: era gelos şi o suspecta că îl înşală.

Astăzi, militarul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Martorul-cheie în crima de la coafor rupe tăcerea: 'Nici măcar nu au ţipat. În două minute s-a terminat totul' (Video)