Antena Meniu Search
x

Amenzi în cascadă, în acest weekend. 800 de şoferi amendaţi, doar pe DN2, într-o singură zi

Peste opt sute dintre şoferii care au circulat, ieri, pe Drumul Naţional 2 au încălcat regulile de circulaţie, 669 dintre aceştia depăşind viteza legală.

Peste opt sute dintre şoferii care au circulat, ieri, pe Drumul Naţional 2 au încălcat regulile de circulaţie, 669 dintre aceştia depăşind viteza legală. Aproape 150 de permise au fost reţinute de către poliţişti.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de către reprezentanţii Poliţiei Române, în cursul zilei de sâmbătă, au fost depistaţi 822 de şoferi care circulau pe DN 2 şi au încălcat regulile de rutiere.

Dintre aceştia, 669 au depăşit viteza regulamentară.

Au fost reţinute 148 de permise de conducere, dintre care 132 pentru depăşirea vitezei corespunzătoare segmentului de drum cu peste 50 km/h. De asemenea, a fost constată şi o infracţiune: o persoană a fost depistată conducând în stare de ebrietate.

Cu o zi înainte, peste trei sute de şoferi care au greşit au fost prinşi pe acelaşi drum.

Potrivit poliţiştilor, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic sunt unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi cumpărat vreodată jucării second hand copilului dumneavoastră?
Observator » Evenimente » Amenzi în cascadă, în acest weekend. 800 de şoferi amendaţi, doar pe DN2, într-o singură zi