Antena Meniu Search
x

Ana a murit nevinovată, la numai 17 ani. Tânăra a fost grav rănită în teribilul accident de la Iaşi, între un BMW şi un Mercedes. Părinţii s-au rugat până în ultimul moment (VIDEO)

Momente dureroase pentru familia fetei implicate în accidentul care a avut loc acum câteva zile în Păcurari, Iași. Fata nu purta centura de siguranţă.

Ana a murit nevinovată, la numai 17 ani. Tânăra a fost grav rănită în teribilul accident de la Iaşi, între un BMW şi un Mercedes

Momente dureroase pentru familia fetei implicate în accidentul care a avut loc acum câteva zile în Păcurari, Iași. Ana, iubita șoferului autoturismului marca BMW, a pierdut lupta cu viaţa.

Ana se afla, în timpul producerii accidentului, pe scaunul din față-dreapta a autoturismului BMW, condus de Mădălin Iulian, și nu purta centură de siguranță. În urmă impactului violent cu un Mercedes, tânăra suferise răni grave și a intrat în comă.

"Ea se afla în comă profundă, iar noi ne punem nădejdea în Dumnezeu și în sfinții Săi pentru ca ea să revină printre cei care o iubesc. Va rugăm să va gândiți că această rugăciune este ceea ce putem să facem pentru ea și pentru familia ei, noi cei care nu suntem medici", declaraseră, în timpul slujbei de pomenire, reprezentanții de la Parohia Horpaz.

Pe acelaşi subiect

Nenorocirea s-a produs în intersecția Moara de Foc din Păcurari. Scenele şocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată în intersecţie. Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism Mercedes, în care se mai afla soţia sa, a virat la stânga fără să acorde prioritate maşinilor care veneau de pe contrasens.

La un moment dat, un BMW care circula cu viteză mare a intrat în plin, în lateral, în Mercedes.

Pe scaunul din dreapta-faţă din BMW se afla o adolescentă în vârstă de 17 ani care nu purta centura de siguranţă. Impactul a fost unul devastator pentru ea.

Tânăra a ajuns la spital în comă, cu traumatism cranio-cerebral sever, hemoragie subarahnoidiană, fractură temporală dreaptă, fractură de sinus sfenoidal, fracturile costale multiple, fractură minoră de cap femural.

Tot la spital au ajuns în stare gravă şi şoferul BMW-ului, un alt tânăr aflat pe bancheta din spate, dar şi soţia şoferului din Mercedes. Şoferul din Mercedes a fost evaluat de medici la UPU şi apoi externat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ana a murit nevinovată, la numai 17 ani. Tânăra a fost grav rănită în teribilul accident de la Iaşi, între un BMW şi un Mercedes. Părinţii s-au rugat până în ultimul moment (VIDEO)