Antena Meniu Search
x

Mama care şi-a găsit fata carbonizată în pat, în Neamţ, e cercetată de poliţie. Noi DETALII despre moartea tinerei

O tânără de doar 23 de ani din Neamţ a fost găsită carbonizată în pat de propria mamă. Ciudat este, însă, că în cameră nu a mai ars nimic altceva.

O tânără de doar 23 de ani din Neamţ a fost găsită carbonizată în pat de propria mamă. Ciudat este, însă, că în cameră nu a mai ars nimic altceva şi multă lume, inclusiv anchetatorii, s-au gândit chiar la un fenomen paranormal, autocombustia. Autopsia a relevat însă cauza decesului, iar mama fetei e acum cercetată de poliţie.

Conform autopsiei, fata, care suferea de un handicap mental, avea arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului, pe trunchi, torace, cap şi membrele superioare. Ipoteza anchetatorilor este că cel mai probabil ea a trecut pe lângă o sursă de foc, o sobă din altă încăpere sau aragazul din bucătorie, hainele i s-au aprins şi au ars mocnit, fără ca ea să îşi dea seama. S-a dus şi s-a întins în pat, a adormit şi a murit astfel arsă.

Poliţia o cercetează pe mama fetei pentru neglijenţă, deoarece era însoţitorul legal al tinerei şi, teoretic, trebuia să o ţină permanent sub supraveghere si să o ferească de orice pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mama care şi-a găsit fata carbonizată în pat, în Neamţ, e cercetată de poliţie. Noi DETALII despre moartea tinerei