Antena Meniu Search
x

Disperare şi lacrimi pentru familia Andreei, o tânără din Bârlad dispărută de un an

Andreea Ţanţu, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Bârlad, a fost dată în urmărire naţională şi internaţională, după ce a dispărut în urmă cu mai bine de un an. Familia fetei crede că aceasta a fost răpită şi au cerut inclusiv căutări în canalele oraşului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 19.03.2019, 14:00

Andreea Ţanţu, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Bârlad, a fost dată în urmărire naţională şi internaţională, după ce a dispărut în urmă cu mai bine de un an.

Familia fetei crede că aceasta a fost răpită şi au cerut inclusiv căutări în canalele oraşului.

Andreea Nadia Ţanţu a fost văzută, pentru ultima dată, pe 12 februarie, în jurul orei 10.00, atunci când a vorbit, la telefon, cu mama ei şi i-a spus că va ieşi din casă pentru 10-15 minute pentru a se întâlni cu iubitul ei.

Acel apel telefonic a fost ultimul pe care Andreea Ţanţu l-a avut vreodată cu mama ei.

Pe acelaşi subiect

După ce a dispărut fără urmă, telefonul fetei a fost găsit la un tânăr din oraş care a declarat că l-a primit de la iubitul Andreei în contul unei datorii de aproximativ 500 de lei.

Andreea Nadia Tantu, din Bârlad, a dispărut în urmă cu mai bine de un an

Andreea este dispărută de mai bine de un an

"A fost văzută ultima oară la data de 12.02.2018, în jurul orei 12.00, deplasându-se pe str. Dimitrie Cantemir, în direcţia Podului Pescăriei (în mun. Bârlad, jud. Vaslui), având asupra sa o sacoşă din plastic culoare albă", se arată într-o informare a Poliţiei Române.

Acum în vârstă de 20 de ani, Andreea este dispărută de mai bine de un an, timp în care nu şi-a contactat prietenii sau familia şi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Părinţii tinerei cred că aceasta a fost răpită de iubitul ei despre care se ştie că, în prezent, este plecat la muncă în străinătate.

Toţi cei care o recunosc pe tânăra dispărută sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să trimită o sesizare pe site-ul Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Disperare şi lacrimi pentru familia Andreei, o tânără din Bârlad dispărută de un an