Antena Meniu Search
x

Mamă româncă din Anglia, bătută fără milă de 10 tineri: 'Ieşi acasă în Polonia'

O mamă româncă din Anglia, în vârstă de 34 de ani, a fost bătută fără milă de 10 tineri englezi, chiar în faţa casei sale, după ce a fost confundată cu o poloneză.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 19.03.2019, 12:38

O mamă româncă din Anglia, în vârstă de 34 de ani, a fost bătută fără milă de 10 tineri englezi, chiar în faţa casei sale, după ce a fost confundată cu o poloneză.

Femeia, mamă a doi copii, a povestit într-o postare pe Facebook că a fost atacată şi lovită cu sălbăticie, chiar în faţa casei sale din oraşul Doncaster, vineri seară, de un grup format din 10 adolescenţi din care făceau parte atât băieţi, cât şi fete.

Românca a explicat că atacul a fost unul de natură xenofobă pentru că atacatorii au crezut că este de origine poloneză şi i-au spus să plece din ţara lor.

"Eram langa masina si ei treceau prin fata casei mele, urland. M-au vazut si m-au injurat. Le-am spus sa vorbeasca mai incet ca dorm copiii. Au inceput sa urle si mai tare si una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus sa faca liniste sau chem politia. Atunci au luat foc si au sarit pe mine. Nici un vecin nu a iesit. Au spart gardul si masina unei prietene care si-a lasat masina la mine pe drive. Am reusit sa intru in casa si sa sun politia, timp in care bateau cu picioarele in usa mea. Dupa un timp s-a facut liniste si i-am vazut urcandu-se 3 dintre ei intr-un SUV negru si restul au fugit pe stradute", a povestit românca pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Românca a explicat că deşi a sunat la Poliţie, niciun echipaj nu a ajuns la faţa locului.

Româncă bătută în Anglia de zece tineri care au crezut că este poloneză

Româncă bătută fără milă într-un atac xenofob în Anglia

"Au trecut 48 de ore si politia nu a aparut. Au sunat dupa 24 ore sa imi spuna ca sunt ocupati pe timpul weekend-ului si ca sapt viitoare o sa ma sune un ofiter sa imi ia o declaratie telefonica. Apoi sa mai astept cateva zile un ofiter disponibil sa imi ia si o declaratie scrisa. Cu alte cuvinte: politia nu se implica, mai ales ca sunt minori. Tineti cont ca s-au comis 5 infractiuni: offences against the persons(greviously bodily harm), trespassing, robbery, hate crime si damage to the property iar politia nu s-a implicat deloc!", a mai scris românca în postarea care a devenit virală pe Facebook.

Cazul româncei a fost preluat şi de jurnaliştii de la Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mamă româncă din Anglia, bătută fără milă de 10 tineri: 'Ieşi acasă în Polonia'