Antena Meniu Search
x

Video Casa fraților Tate, loc de "pelerinaj" pentru fanii lor după eliberare. "Vreau să vorbesc cu el, i-am lăsat numărul meu de telefon şi sper să mă sune" 

Ziua şi vizita, la fraţii Tate. De data aceasta, acasă. Poliţia îi verifică pe cei doi milionari la vila lor din Voluntari să vadă dacă respectă măsura arestului la domiciliu. Şi avocaţii i-au vizitat pe cei doi pentru a pregăti strategia de apărare- reaudierea victimelor. De acasă, cei doi milionari continuă să le ţină fanilor lecţii pe reţelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 19:47

Vezi și

Andrew Tate i-a întâmpinat pe poliţişti în uşa vilei sale impozante îmbrăcat în celebrul său halat roşu. Agenţii au făcut cărare la casa milionarilor din Pipera. Numai astăzi au fost de două ori, la 8 dimineaţa şi la prânz pentru a verifica dacă cei doi se suspun regulilor şi nu ies din curte. 

Reporter: "Au ieşit ambii inculpaţi? La semnat?" 

Polițist: "Da."

Reporter: "Sunt respectate toate măsurile?"

Pe acelaşi subiect

După poliţişti, la vila influencerilor au ajuns avocaţii. 

Reporter: "V-au solicitat consiliere, au cerut să vorbească cu dumneavoastră?" 

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: "Categoric. Acum urmărirea penală intră într-o nouă etapă în care trebuie să ne repliem, să venim şi noi cu probele noastre."

Reporter: "Au venit procurorii cu probe noi?" 

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: "Nu, absolut niciuna. Acesta cred că a fost şi unul dintre considerentele pentru care instanţa de judecată a considerat că nu mai este nevoie să prelungească măsura preventivă."

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: "Și noi ne dorim să ştim care este situaţia victimelor respective, sens în care am solicitat reaudierea acestora. Însă, din păcate, procurorul ne-a refuzat această cerere." 

Cei doi milionari si au chemat apoi directorul lor de comunicare. La casa fraţilor Tate e un adevărat pelerinaj după eliberare. Acest tânăr, din Bucureşti a venit cu scrisoarea la piept şi cu speranţa că îşi va putea vedea idolul, fie şi de la distanţă, prin gard. 

Samir, fanul lui Andrew Tate: "Sunt fanul lui Andrew Tate şi mi-a schimbat viaţa în bine şi vreau să îi las o scrisoare. Vreau să vorbesc cu el, i-am lăsat numărul meu de telefon şi sper să mă sune." 

Andrew și Tristan Tate și-au reluat activitatea din online

Andrew Tate: "Este puţin emoţionant...Am stat într-o singură cameră încă de anul trecut şi este puţin emoţionant." 

De când sunt acasă, cei doi fraţi Tate postează pe Twitter. Cei doi fraţi sunt activi şi în viaţa online. După clipul lui Andrew Tate care a făcut furori pe reţelele sociale, în care se plimba pe jumătate dezbrăcat şi cu un trabuc în mână, şi Tristan Tate s-a fotografiat după schimbarea de look. Cu şi fără barbă. Şi le-a vorbit fanilor despre fericire. 

"Nu există nici fericire, nici mizerie în lume. Există doar compararea unei stări cu alta, nimic mai mult", scrie Tristan pe Twitter. 

Andrew Tate le-a trimis fanilor şi prima scrisoare virtuală de când a fost eliberat din arest. 

"Când ești înconjurat de cei nemiloși, devii mai nemilos. Fiecare trăsătură și gând despre lucrurile pe care le citești, oamenii cu care te afli, totul se îndepărtează în mod natural de tine, este gravitația. Oamenii proști nu abuzează de această lege universală", spune Andrew Tate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Casa fraților Tate, loc de "pelerinaj" pentru fanii lor după eliberare. "Vreau să vorbesc cu el, i-am lăsat numărul meu de telefon şi sper să mă sune"