Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii îi "vizitează" zilnic pe fraţii Tate şi se minunează de ce au în vilă: "Sunt izolatoare sau de decor?"

Pelerinaj la uşa fraţilor Tate: poliţişti, fani, maseuze thailandeze. Agenţii vin şi de trei ori pe zi pentru a vedea dacă milionarii respectă regulile arestului la domiciliu. Sunt măsuri speciale, explică specialiştii, mai ales că s-a vehiculat varianta că ar vrea să fugă din țară. Între timp, filmările influencerilor ating recorduri de vizualizări. O revenire periculoasă în online, cred psihologii, pentru că mesajele ar putea influenţa milioane de tineri.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 04.04.2023, 08:25

Vezi și

Pentru a treia zi la rând, poliţia din Voluntari a făcut verificări acasă la fraţii Tate. Până să iasă din casă Andrew şi Tristan, agenţii au admirat... arhitectura vilei de lux.   

Poliţist: Sunt izolatoare sau doar de decor plăcile astea?

Primul care a dat cu subsemnatul a fost fratele cel mic. Îmbrăcat în haine lejere, Tristan a ieşit din casă cu fetiţa în braţe. Imediat după el, pe altă uşă a ieşit şi Andrew. S-a prezentat în faţa poliţiştilor tot în haltul lui roşu. De ce sunt verificaţi cei doi milionari chiar şi de trei ori pe zi?

Dan Saltelechi, Sindicatul Europol: Putem dispune fie verificarea de 5, 10, 20 de ori pe zi a unei persoane sau din două în două zile cel puțin. Astfel de măsuri țin exclusiv de comportamentul persoanelor, de riscurile pe care aceștia le pot aduce la adresa securității și siguranței naționale.

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Cel puţin pentru următoarea lună fraţii Tate vor fi verificaţi în fiecare zi de poliţiştii din Voluntari. Nu au voie să părăsească locuinţa sau ţara şi nici să ia legătura cu martorii sau părţile vătămate din dosar. 

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: Arestul preventiv cu arestul la domiciliu nu pot să depăşească 180 de zile în fază de urmărire penală, deci, iată mai sunt maximum 3 luni de zile în care s-ar putea eventual perpetua acest arest domiciliar.

Fanii fraţilor Tate se adună în faţa vilei din Voluntari

Între timp, în faţa vilei din Voluntari, fanii fraţilor Tate se adună în grupuri, în speranţa că vor reuşi să-şi întâlnească idolii.

Fanul fraţilor Tate: Nu cred că este vinovat. Încă îl ascult şi dacă în trei luni nu s-a aflat nimic, nici nu cred că s-a întâmplat ceva. Pentru mine, dacă un om are mulţi bani, îmi este greu să cred că ar face ceva ilegal.

Deşi nu a avut acces la telefon cât a fost închis, Andrew Tate nu şi-a pierdut din admiratori, din contră. A revenit în forţă pe reţelele de socializare, iar prima filmare în libertate a adunat peste 50 de milioane de vizualizări. 

Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate: Nu există vreo vreo interdicţie de a posta pe reţelele de socializare, dar vom avea o atenţie mai sporită să spunem aşa asupra a ceea ce vor transmite. 

Mesajele din online, impact periculos asupra tinerilor

Mesajele ar putea avea un impact periculos pentru tinerii care îi urmăresc, sunt de părere psihologii. 

Radu Leca, psiholog: S-a martirizat situația. Avem de-a face cu doi martiri în mediul online care au creat cel mai mare circ mediatic din toată istoria justiției române. Există posibilitatea să devină liberi.

Andrew şi Tristan Tate sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Poliţiştii îi "vizitează" zilnic pe fraţii Tate şi se minunează de ce au în vilă: "Sunt izolatoare sau de decor?"