Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul din Galați. Șoferul vinovat și-a băgat fiul în spital și i-a ucis iubita

Trei oameni au murit, în această dimineaţă, într-un accident cumplit în judeţul Galaţi. Printre morţi, un tată şi fiica sa de 16 ani. Se aflau într-o maşină condusă cu viteză de un şofer care a ajuns pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz plin. Urmeaza imagini şi informaţii care te pot afecta emoţional.

de Adrian Obreja

la 13.11.2023, 19:48

Vezi și

Accidentul a avut loc puţin după ora 07:00, pe drumul care leagă Galaţi de Tecuci, lângă localitatea Independenţa. O maşină în care se aflau patru persoane a părăsit banda de mers într-o curbă şi a intrat pe contrasens. A nimerit în plin un microbuz în care se aflau şoferul şi şase navetişti. Lovitura a rupt automobilul în două bucăţi.

Adrian Obreja, reporter Observator: Două persoane din autoturism şi-au pierdut viaţa pe loc, plus o a treia care se afla pe bancheta din dreapta a acestei maşini.

Adrian Obreja, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic încât motorul maşinii care a provocat accidentul a fost aruncat la câteva zeci de metri. La fel şi două dintre victimele decedate din autoturism. Au fost şi ele aruncate pe marginea drumului.

Tată și fiică, morți pe loc. A treia victimă care a plătit cu viața, un bărbat de 56 de ani

Pe acelaşi subiect

Este vorba de un tată şi fiica lui de 16 ani. Cei doi se întâlniseră de dimineaţă cu iubitul fetei, un tânăr de 19 ani şi cu tatăl acestuia. Cel din urmă, un bărbat de 56 de ani, era la volan.

Sora tinerei care a murit: Mergeau să-şi cumpere maşină iubitul surorii mele.

În haosul de după accident, familia rămasă fără doi dintre membri căuta în zadar răspunsuri de la autorităţi.

Mama Dariei: Nu ştiu nimic, deocamdată. Mă plimbă de la o uşă la alta. Aştept la medicina legală, trebuie făcută autopsia, am înţeles.

Vestea i-a şocat şi pe vecinii familiei. Bărbatul decedat, de 45 de ani, era şofer de carieră dar de data aceasta a ales să fie pasager.

Vecin: Nu-mi vine să cred! Şi el e şofer, şofer profesionist! Pe maşină mare a lucrat.

Vecin: Era muncitor, cred că strângea bani să aibă pentru fete, pentru nuntă, cine ştie.

Iubitul fetei moarte în accident a ajuns în stare critică la spital

Adrian Malacu, SMURD: Un pacient de cod roşu care a fost protezat respirator intubat, preluat de colegii de la elicopter, adus la UPU. În momentul de faţă acesta va intra în sala de operaţie neurochirurgie cu traumatism cranian sever.

A treia persoană decedată are 56 de ani. Bărbatul este din Pechea şi mergea să muncească în Galaţi. Colegii săi din microbuz au fost şi ei răniţi şi au ajuns la spital cu fracturi, la fel ca şi şoferul vinovat. Conducătorul auto mergea cu mult peste viteza legală, spun poliţiştii.

Un accident similar a avut loc în această dimineaţă şi în Techirghiol. Un bărbat de 61 de ani, fost cadru militar, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un microbuz. Opt persoane au fost rănite, printre care şi o fată de 15 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul din Galați. Șoferul vinovat și-a băgat fiul în spital și i-a ucis iubita