Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cu 3 morți și 8 răniți din Galați. Un tată și fiica lui au sfârșit într-un Seat făcut bucăți pe contrasens, după ce s-a ciocnit cu un microbuz

Scene de coșmar, în această dimineață, pe un drum din Galați, după ce un Seat a intrat cu viteză pe contrasens, într-o curbă. Mașina s-a ciocnit cu un microbuz de persoane care circula regulamentar, iar impactul a fost unul devastator. Trei oameni au murit pe loc, iar alți opt au ajuns la spital. Printre victime, un tată și fiica ei de doar 17 ani. 

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 12:35

Vezi și

Un apel la 112 anunța, în această dimineață, un accident teribil pe un drum din județul Galați, în localitatea Independenţa. În coliziune au fost implicate o mașină, în care se aflau patru persoane, și un microbuz de pasageri în care călătoreau 7 pasageri. 

Primele informații arată că atoturismul circula cu viteză, a intrat pe contrasens la ieșirea din curbă și s-a ciocnit frontal cu microbuzul. Impactul a fost devastator. 

Un tată și fiica lui de 17 ani au murit pe loc

Un tată și fiica lui de 17 ani, care se aflau în mașină, au murit pe loc. În același autoturism mai erau prietenul adolescentei, în vârstă de 19 ani, și tatăl acestuia. Primul a fost luat cu elicopterul în stare gravă, fiind transportat la spital împreună cu tatăl lui, de asemenea rănit. 

Impactul a fost fatal și pentru unul dintre călătorii din microbuz. Accidentul s-a soldat cu 11 victime, ceea ce a dus la activarea planului roşu de intervenţie. 

La faţa locului au fost alocate următoarele resurse: o maşină de stingere, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu medic, un  echipaj SMURD  de prim ajutor, o autospecială pentru transport victime multiple, 1 elicopter SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu 3 morți și 8 răniți din Galați. Un tată și fiica lui au sfârșit într-un Seat făcut bucăți pe contrasens, după ce s-a ciocnit cu un microbuz