Antena Meniu Search
x

Video "Uite ce-i acolo! I-a sărit motorul!" Daria și tatăl ei au murit nevinovați, într-un accident cumplit. Imaginile dezastrului pe un drum din Galați

Viteza a distrus o familie şi a băgat în spital alţi 8 oameni. Un tată şi fiica lui de 17 ani au murit, după ce maşina în care se aflau a lovit în plin un microbuz în judeţul Galaţi. Impactul a fost fatal şi pentru unul dintre pasagerii microbuzului. Numărul mare de victime a făcut ca autorităţile să declanşeze rapid planul roşu de intervenţie. Un băiat de 19 ani a fost dus cu elicopterul la spital.

de Adrian Obreja

la 13.11.2023, 15:11

Vezi și

Pompier: E prins tare? Încă o dată! Sus! 

Martor: Uite ce-i acolo! Fii atent ce-i în spate! I-a sărit motorul...

Eugen Chiriță, SMURD Galați: Au fost zece echipaje medicale. S-au constatat 11 victime, în urma unui eveniment rutier, din păcate trei decedate - două femei și un bărbat - și o victimă de cod roșu.

Reporter: E o zonă periculoasa asta?

Pe acelaşi subiect

Localnic: Să știți că e periculoasă, dar nici șoferii nu se adaptează la viteză, mai ales în curbă. O iau ca nebunii, ți-e și frică să traversezi.

Vecin: Nu-mi vine să cred, el e șofer profesionist. Pe mașină mare a lucrat. 

O luptă contracronometru pentru viaţă, după accidentul violent din Galați

 A fost activat Planul roșu de intervenție, au fost chemați chiar și angajați de acasă. Echipajele au ajuns la locul accidentului foarte repede după ce s-a dat apelul la 112.

Un bărbat de 56 de ani din Galați, care conducea pe DN25 spre Tecuci, la ieșirea din curbă a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit frontal un microbuz în care se aflau 7 persoane. În autoturism se aflau patru oameni.

În urma impactului extrem de puternic, doi dintre pasageri și-au pierdut viața. Vorbim despre un bărbat de 45 de ani și fiica lui de 17 ani. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, iubitul adolescentei, care se afla și el în mașină, a fost rănit extrem de grav, fiind nevoie de intervenția elicopterului SMURD, care l-a transportat la spital. Din microbuz, pasagerul din dreapta față și-a pierdut și el viața pe loc. În total 11 victime: trei decedate și opt duse de urgență la spital.

Dintre cei care se află și la această oră internați, vorbim despre pacienți care au suferit multiple leziuni, dar sunt în afara oricărui pericol. Acum sunt stabilizați și monitorizați de medici.

Martorii, dar și reprezentnații Poliției Rutiere ne spuneau că viteza a dus la acest accident extrem de violent. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar polițiștii încearcă să stabilească în continuare ce s-a întâmplat și motivul pentru care șoferul a intrat pe contrasens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Uite ce-i acolo! I-a sărit motorul!" Daria și tatăl ei au murit nevinovați, într-un accident cumplit. Imaginile dezastrului pe un drum din Galați