Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum a scăpat cu viaţă şoferul din Olt, al cărui Ford Fiesta a fost strivit între două TIR-uri, la intrarea în Balș: ''M-am născut a doua oară!''

Un bărbat din Olt se poate considera cel mai norocos om. A scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident care l-ar fi putut ucide pe loc. Maşina sa a fost prinsă între două TIR-uri şi zdrobită ca o conservă. A avut fler, a tras de volan repede şi a sărit din maşină. O cascadorie care i-a salvat viaţa. Pasagerul din dreapta şi şoferii celor două TIR-uri sunt răniţi.

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 20:21

Vezi și

Şofer maşină: M-am născut a doua oară! Eram pachet, ne băga până aici la roţi. Zburam amândoi!

Bărbatul e încă în stare de şoc. A văzut moartea cu ochii într-o fracţiune de secundă. A avut noroc că a scăpat fără nicio zgârietură dintr-un accident teribil, în care putea muri pe loc. N-ar fi avut nicio şansă dacă intuiţia şi anii de experienţă la volan nu şi-ar fi spus cuvântul.

Şoferul a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului

Era în maşină cu un prieten. Stăteau în coloană într-un loc renumit pentru aglomeraţie, intrarea în oraşul Balş. În faţa lor erau două tiruri pe avarii. Relaxaţi, aşteptau să scape din ambuteiaj. Când, deodată, a văzut în oglinda retrovizoare că din spate venea un Tir cu viteză ameţitoare. Imediat şi-a dat seama că şoferul mastodontului n-o să aibă suficient timp să oprească. Aşa că a tras repede de volan pentru a nu fi strivit între cele două vehicule. 

Pe acelaşi subiect

Şofer maşină: A intrat tirul ăla în mine. Venea şi maşină din faţă, dar îi făcusem din faruri! Am avut timp să-i fac din faruri şi să încetinească. În ultimă instanţă am făcut stânga!

A sărit imediat din maşină, iar asta i-a salvat viaţa. Atât de violent a fost impactul, încât maşina a fost strivită ca o conservă. Un morman de fiare vechi contorsionate. Maşina a fost aproape înghiţită de tirul din faţă, sub greutatea uriaşă, de zeci de tone. Nu la fel de norocos a fost prietenul său

Reporter: Erai singur în asta?

Şofer maşină: Cu încă un băiat. Are nasul spart, gâtul...

Medicii l-au trimis imediat la spital pentru investigaţii amănunţite. Şi şoferul unuia dintre Tiruri a rămas blocat minute în şir. Captiv în cabină. 

Cele trei tiruri implicate în accident au fost şi ele avariate serios. Cabinele au fost zdrobite, parbrizele sparte, iar remorca unui mastodont distrusă. Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Traficul a fost complet blocat ore în şir, iar coloana de maşini s-a întins pe şapte-opt kilometri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum a scăpat cu viaţă şoferul din Olt, al cărui Ford Fiesta a fost strivit între două TIR-uri, la intrarea în Balș: ''M-am născut a doua oară!''