Antena Meniu Search
x

Video "Muream amândoi!" Ford Fiesta strivit între două TIR-uri, la intrarea în Balș. Șoferul a scăpat ca prin minune, după o manevră de ultim moment

Șoferul unui Ford Fiesta și pasagerul lui din dreapta au fost la un pas de tragedie, după ce mașina a fost strivită la propriu între două TIR-uri, în apropiere de Balș. Șase persoane au fost rănite în accident.

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 10:38

Vezi și

Din informațiile Obținute de reporterul Observator Cristina Oprea, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autocamion care mergea cu viteză mare nu a mai apucat să frâneze la timp și a izbit din spate un alt TIR. Între ele a fost prins și strivit un autoturism marca Ford Fiesta. Șoferul a apucat să tragă de volan la stânga, pentru a încerca să iasă dintre TIR-uri, și a scăpat cu viață. Pasagerul din dreapta a suferit răni dar starea lui este bună. În total șase persoane au fost rănite în urma carambolului.

"Mi-am dat seama că intră în TIR, am zis să ies dintre ele. Imposibil să nu lovească. Dacă nu ieșeam eram varză. Muream amandoi! Am tras de volan, venea și o mașină din față. Am avut timp sa-i fac din faruri", a povestit șoferul mașinii implicate în accident.

Trei victime au ajuns la spital, după accidentul de la intrarea în Balș

"Accident rutier pe E 574, în apropiere de orașul Balș, implicate patru autocamioane și un autoturism. În acestea se aflau șase persoane, toate au fost găsite conștiente și cooperante. Din primele informații trei victime sunt transportate către UPU Slatina, iar trei persoane nu prezintă urme vizibile de traumă și refuză transportul la spital. La locul evenimentului acționează pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și două autospeciale pentru descarcerare. De asemenea, la locul evenimentului se află și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță", a transmis ISU Olt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Muream amândoi!" Ford Fiesta strivit între două TIR-uri, la intrarea în Balș. Șoferul a scăpat ca prin minune, după o manevră de ultim moment