Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul tragediei de pe DN1. O familie, spulberată în timp ce traversa să cumpere pâine. Tatăl şi fiica de 11 ani nu au mai avut nicio şansă

Accident cumplit pe Drumul Naţional 1, după o greşeală fatală a unei familii! O fetiţă de 11 ani şi tatăl ei au murit, iar mama e în spital, după ce au traversat haotic şoseaua cu patru benzi ca să ajungă la magazinul de peste drum. Au fost izbiţi în plin de o maşină, iar şoferul de 20 de ani povesteşte şocat că şi-a pus mâinile la ochi, când şi a dat seama că nu mai poate evita impactul.

de Cristi Georgescu

la 16.08.2022, 19:20

Vezi și
  • Imaginile şi informaţiile au puternic impact emoţional. 

Tragedia a avut loc seara trecută, după ora 21, pe Drumul Naţional 1, în zona Movila Vulpii. Cei trei erau din satul Slobozia, Argeş, şi au oprit maşina pe marginea drumului.

Cum în zonă nu era o trecere de pieroni sau un pasaj, s-au hotărât să treverseze şoseaua de patru benzi la întâmplare ca să ajungă la magazinul de vis-a-vis.

Au ajuns până la jumătatea drumului şi s-au aventurat mai departe. Atunci au fost spulberaţi de o maşină care circula regulamentar din sens opus. 

Întreaga familie a vrut să ajungă la magazinul de pâine care se află pe partea cealaltă a drumului. Tatăl a văzut lumină la fabrica din spate şi a crezut că, în drum spre casă, va cumpăra şi pâine proaspătă. Drumul nu era luminat deloc, aşa că şoferul care circula regulamentar n-a avut nicio şansă să-i observe. 

Pe acelaşi subiect

Speriat, şoferul de 20 de ani spune că nu a mai avut ce face

ŞoferulMi-au ieşit în faţă! Mi-au apărut în faţă. Am pus mâinile la faţa, atâta tot, nu mai ştiu nimic, au sărit airbagurile.Mi-am revenit după 3 secunde, am încercat să sar repede jos din maşină. M-am speriat. Nu mai ştiu tot. 

O femeie, pasager în maşina tânărului, e la fel de şocată de accident. 

Reporter: Dumneavoastră eraţi în maşină?

MartorDa. 

ReporterCe aţi apucat să vedeţi? 

MartorAbsolut nimic. Impactul doar, sperietura aia...Efectiv au traversat, dar nu ştiu prin ce parte au venit şi cum au sărit şi cum erau toţi trei.

Familie spulberată pe DN1

Impactul a fost atât de violent că salvatorii n-au mai putut face nimic pentru tată, un bărbat de 44 de ani. A murit pe loc. Fetiţa lui de 11 ani era în stop-cardiorespirator. Copila a fost resuscitată minute bune la locul accidentului, iar când i-a bătut inima din nou a fost transferată la spital. 

Ioan Pop, medic de pe ambulanţă: Mama care este în traumatism cranio-cerebral, toraco-abdominal şi fractură de şold, e plecată la spital deja mama.

Câteva ore mai târziu, fetiţa a murit. Mama a supravieţuit. 

Violeta Tănase, medic SJU Ploiești: Pacienta a ajuns conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator. S-a intervenit chirurgical pentru fractura de gambă şi se află la Terapie Intensivă, favorabilă ca evoluţie. 

Şoferul care i-a lovit a fost testat cu etilotestul, dar nu era băut. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul tragediei de pe DN1. O familie, spulberată în timp ce traversa să cumpere pâine. Tatăl şi fiica de 11 ani nu au mai avut nicio şansă