Antena Meniu Search
x

"E o tragedie". O manevră banală, fatală pentru o fetiţă de 1 an şi opt luni. A fost prinsă sub roţile maşinii tatălui, în curtea lor din Veneţia

O fetiţă de un an şi opt luni a murit după ce a fost lovită de maşina condusă de tatăl ei în Tombelle di Vigonovo, o zonă a oraşului Veneţia din Italia. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 16.08.2022, 15:32

A fost prinsă sub roţile maşinii tatălui, în curtea lor din Veneţia
A fost prinsă sub roţile maşinii tatălui, în curtea lor din Veneţia - Shutterstock - foto ilustrativ

Un episod dramatic pentru micuță, dar și pentru părintele care nu ar fi observat prezența acesteia în spatele maşinii pe care o conducea. Efectua o manevră banală, dar în același timp a fost fatală pentru bietul copil, scrie notizie.com.

Tragedie într-o fracţiune de secundă

Accidentul s-a produs în timp ce tatăl copilei efectua manevra de mers cu spatele în curtea casei, potrivit unei reconstituiri Bărbatul nu ar fi observat prezența fetiței care se afla chiar în spatele mașinii și nimeni nu și-ar fi dat seama că micuța este în mare pericol.

Carabinierii încearcă să constate dinamica verificând și alte probe, pe lângă constatările deja făcute. La locul accidentului au intervenit un elicopter de la spitalul din Padova si o ambulanta de la spitalul Dolo ai carui medici au incercat in zadar sa resusciteze copilul. Leziunile u fost atât de grave încât copila a decedat pe loc.

Şocat de cele întâmplate, primarul din Vigonovo, Luca Martello a spus că totul „este o mare tragedie”,  „Sper ca comunitatea să știe acum să fie în jurul acestei familii, să o protejeze pe ea de marea durere a celor care nu au comis ceva în mod conștient. Sunt accidente care din păcate se întâmplă", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "E o tragedie". O manevră banală, fatală pentru o fetiţă de 1 an şi opt luni. A fost prinsă sub roţile maşinii tatălui, în curtea lor din Veneţia