Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Trei copii şi părinţii lor, morţi în accidentul din Teleorman. Reacţia şoferului de TIR în care au intrat frontal cu maşina

O familie întreagă, părinţii şi trei copii, cel mai mic de doar patru ani, şi-au găsit sfârşitul pe o şosea din Teleorman. De vină este chiar tatăl copiilor, care n-a mai avut răbdare şi a hotărât brusc să iasă din coloana de maşini şi să facă o depăşire. A intrat frontal într-un TIR. Toţi au murit pe loc. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 25.07.2022, 19:36

Vezi și

Corina şi Sorin se întorseseră de câteva zile din Franţa. Locuiau acolo cu cei trei copii -  cel mai mic de doar patru ani. Îşi făcuseră planuri să-şi renoveze apartamentul din Zimnicea. Aşa că seara trecută au venit în Bucureşti să comande mai multe materiale de construcţie. În această dimineaţă se întorceau acasă. Nici nu răsărise soarele, era abia ora patru.

Cu 50 de kilometri înainte de destinaţie, au dat de o coloană de maşini. Sorin n-a mai avut răbdare să aştepte, a tras de volan şi a vrut să depăşească. Din sens opus, regulamentar, venea un TIR. Şoferul mastodontului s-a trezit cu el în faţă şi n-a mai avut cum să evite impactul. 

Ariton Ungureanu, şofer TIR: În secunda în care a ieşit, deja a fost impactul. Am încercat să fac tot posibilul, dar a fost o fracţiune de secundă. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a fost aruncată la zeci de metri de şosea, iar partea din faţă a autoturismului a fost complet distrusă.

Pe acelaşi subiect

Ultimele clipe din viaţa familiei care a murit în accident, în Teleorman

Mama, tata şi cei trei copii au murit pe loc. Şoferul TIR-ului a fost şi el aruncat într-un şanţ. A scăpat cu viaţă, dar a rămas cu trauma.

Ariton Ungureanu, şofer TIR: Am încercat să fac tot ce s-a putut face! A fost scurt, nu ştiu cum să spun, a fost... secundă! 

De vină pentru tragedie ar fi fost oboseala, spun apropiaţii. Sorin s-ar fi grăbit să ajungă acasă după un tur de forţă în weekend. Sâmbătă, cei doi petrecuseră la o nuntă din oraş. S-au întors de dimineaţă de la petrecere, n-ar fi dormit şi au plecat într-o excursie pe Dunăre cu cei trei copii. 

Prieten de familie: Ieri au fost pe la Dunăre. Au plimbat copiii cu barca.

Imaginile postate de femeie stau mărturie ale ultimelor clipe cu cei cinci în viaţă.

Vecină: Foarte obosiţi, ei n-au dormit. Plecaseră să-şi ia un aer condiţionat şi reparam acoperişul de pe bloc. Când a venit acum câteva zile din Franţa a bătut la uşă, m-a pupat.

Vecină: Sunt veniţi de curând să-şi repare acoperişuil, să izoleze blocul.

Femeia mai are o fată, dintr-o relaţie anterioară, care este stabilită în Franţa. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Trei copii şi părinţii lor, morţi în accidentul din Teleorman. Reacţia şoferului de TIR în care au intrat frontal cu maşina