Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cinci morți, între care 3 copii, după un accident cumplit în Teleorman. Mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un TIR

Accident cumplit, noaptea trecută, pe "drumul morții" E70. Cinci persoane, între care trei copii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, toţi din oraşul Zimnicea, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 09:12

Tragedia s-a produs luni, între localitățile Văceni și Vitănești.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de  40 de ani, din oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la  km 72 din direcţia de deplasare municipiul Bucureşti către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus", a transmis IPJ Teleorman.

Șoferul, o tânără și trei copii au murit pe loc în accidenul din Teleorman

Impactul a fost devastator. Șoferul autoturismului şi pasagerii, o femeie de 38 de ani şi 3 copii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, toţi din oraşul Zimnicea, au murit pe loc.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Presa locală scrie că victimele accidentului sunt o familie: părinții și cei trei copii ai lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cinci morți, între care 3 copii, după un accident cumplit în Teleorman. Mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un TIR