Antena Meniu Search
x

Video "Am văzut cum îmi iese în faţă". Primele mărturii ale şoferului de TIR, implicat în accidentul cu 5 morţi din Teleorman

Cinci persoane, între care trei copii, au murit seara trecută pe drumul E70 într-un cumplit accident de circulaţie. Maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR, după ce şoferul ar fi intrat pe contrasens. Bărbatul care se afla la volanul TIR-ului a mărturisit cum s-a întâmplat nenorocirea şi spune că a fost vorba de o fracţiune de secundă.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 11:07

Vezi și

Accidentul a avut loc noaptea trecută, pe "drumul morții" E70. Cinci persoane, între care trei copii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, toţi din oraşul Zimnicea, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR.

Trei copii, victime ale tragicului accident

Impactul a fost devastator. Șoferul autoturismului şi pasagerii, o femeie de 38 de ani şi 3 copii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, toţi din oraşul Zimnicea, au murit pe loc.

Şoferul TIR-ului a declarat că totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă şi că a evitat să evite nenorocirea, însă în zadar.

"La un moment dat ne-am intersectat cu o coloană. Camioane, turisme, Pe sfârşitul coloanei, la ultima maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar a trecut pe contrasens. A ieşit şi s-a întâmplat nenorocirea. Am încercat să fac tot ce s-a putut face. A fost scurt, a fost secunda. Viteza nu cred că a fost mare, undeva 70-80, mersul de coloană. Probabil oboseală, nu ştiu ce să cred. Am văzut cum îmi iese în faţă şi într-o fracţiune de secundă..."

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Am văzut cum îmi iese în faţă". Primele mărturii ale şoferului de TIR, implicat în accidentul cu 5 morţi din Teleorman