Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Trei oameni, la un pas de moarte după ce s-au prăbuşit cu podeaua băncii. Au căzut în gol până la demisolul clădirii

Clipe de panică într-o bancă din Dej. Trei oameni au fost răniţi după ce podeaua şi plafonul unei sucursale pur şi simplu s-au prăbuşit. O clientă a suferit o fractură de coloană şi este în stare gravă. Se pare că de vină ar fi muncitorii care lucraseră în subsolul clădirii. Anchetatorii cred că aceştia ar fi afectat structura de rezistenţă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 27.11.2023, 19:49

Vezi și

În jurul orei 12, un bărbat şi o femeie erau împreună cu un angajat în mijlocul încăperii când, dintr-o dată, o parte din podea s-a prăbuşit. Clienţii au căzut aproape trei metri, în demisol. În acelaşi timp, s-au rupt şi plăcile de rigips de pe tavan, pe care erau prinse corpurile de iluminat, şi care l-au lovit pe funcţionarul bancar. 

Oamenii au căzut în gol trei metri, până la demisol

Alex Prunean, reporter Observator: Banca se află deasupra acestui demisol în care se efectuau lucrări. Totul s-a întâmplat după ce muncitorii ar fi spart mai multe ziduri, inclusiv elemente din structura de rezistenţă  a clădirii. 

Paul Olar, ISU: În urma evenimentului au rezultat trei victime care din fericire erau conştiente şi cooperante. Două dintre acestea au fost trasnportate la spital. Mai exact, a fost vorba de un bărbat şi o femeie. 

Pe acelaşi subiect

Clienta de 37 de ani a fost rănită grav

Dr. Alina ștreang - CPU DEJ: Două cu plăci minore, escoriaţii în principal care nu au viaţa pusă în pericol. Şi mai este o pacientă mai tânără care va pleca la Neurochirugie pentru că este cu fractură de coloană verterală lombară.

Angajatul băncii, care s-a dus mai târziu la spital, şi celălalt client au plăgi minore. Banca a închiriat spaţiul care a făcut parte dintr-un hotel. Angajaţii sucursalei spun că de câteva zile, lucrările de la demisol cutremureau efectiv pereţii.

Directorul băncii nu avea habar despre problemele clădirii

Alex Prunean, reporter Observator: Ştiaţi că sunt probleme cu clădirea?

Directorul băncii: Nu ştiam. De unde să ştiu dacă domnul are sau nu autorizaţie de lucru.

Astăzi, proprietarul clădirii a dat de înţeles că nu ştie ce făceau muncitorii. Reprezentanţii băncii au transmis că regretă incidentul şi vor colabora cu autorităţile pentru a stabili exact cauza incidentului. 

Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru distrugere din culpă. Şi inspectortaul de stat in constructii face cercetări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Trei oameni, la un pas de moarte după ce s-au prăbuşit cu podeaua băncii. Au căzut în gol până la demisolul clădirii