Antena Meniu Search
x

Podeaua unei sucursale bancare Alpha Bank din Dej s-a prăbuşit la subsol cu tot cu clienţi. Trei persoane au fost rănite

Incident grav în localitatea Dej, unde podeaua unei sucursale bancare Alpha Bank s-a prăbuşit la subsol cu tot cu mai multe persoane, în urma executării unor lucrări de consolidare în subsolul clădirii. Mai multe echipaje de salvare au fost trimise la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 15:06

Vezi și

Deşi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a anunţat că tavanul unei bănci din municipiul Dej s-a prăbuşit, luni, peste mai multe persoane, potrivit informaţiilor Observator, podeaua a căzut de fapt la subsol. Persoanele rănite au ajuns cu podeaua la subsol. La spital au ajuns doi clienţi ai băncii şi un angajat.

Trei persoane rănite la sucursala bancară din Dej

"Forţele noastre au fost solicitate în urmă cu puţine momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbuşit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la faţa locului şi desfăşoară o misiune de căutare-salvare. Până acum au fost identificate trei victime, predate echipajelor SMURD. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanţă SAJ şi una SMURD. Forţele sunt suplimentate cu echipaje de la Detaşamentul 1 Cluj-Napoca", au transmis iniţial reprezentanţii ISU Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Podeaua unei sucursale bancare Alpha Bank din Dej s-a prăbuşit la subsol cu tot cu clienţi. Trei persoane au fost rănite