Antena Meniu Search
x

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu!

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 26 septembrie 2016, la vârsta de 55 de ani.

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 26 septembrie 2016, la vârsta de 55 de ani.

La scurt timp după decesul lui Ioan Gyuri Pascu, procurorii au deschis un dosar penal in rem în care se efectuează cercetări în legătură cu împrejurările morții artistului.

Au fost începute mai multe anchete privind modul în care a intervenit ambulanța la locuința actorului.

O anchetă internă a fost declanșată şi la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF). Ulterior, Comisia de disciplină a SABIF a solicitat Comitetului Director sancționarea medicului Anca Dobre, cea care a răspuns primului apel de urgenţă în cazul lui Ioan Gyuri Pascu. Măsura dispusă în octombrie 2016 de Ambulanţă a fost de diminuare a salariului.

Pe acelaşi subiect

Ieri, Tribunalul Bucureşti a anulat sancţiunea dată de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov în cazul medicului Anca Dobre.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis contestaţia medicului şi au dispus anularea deciziei de sancţionare emisă de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov.

Totodată, instanţa a decis obligarea Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov la plata sumei de 3.500 lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, ea putând fi atacată tot la tribunal în termen de 10 zile de la comunicare.

În dimineața zilei de 26 septembrie, au fost primite trei apeluri la 112, potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

"În urma căutărilor efectuate în baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgență 112 București, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastră și petrecut în data de 26 septembrie anul curent, la orele 3,23, 4,42 și 4,53", se arată într-un răspuns oficial al STS.

Persoana care a efectuat primul apel a anunțat o urgență medicală, motiv pentru care acesta a fost transferat Dispeceratului de Urgență al SABIF.

"Apelanta a revenit precizând că, deși la adresă a fost un echipaj de ambulanță, nu știe ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat către același dispecerat. La ultimul apel s-a anunțat că starea pacientului s-a agravat, cazul intrând în zona de competență a ISU — SMURD către care a fost direcționat", au explicat reprezentanții STS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Anunţ de ULTIMĂ ORĂ în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu!