Antena Meniu Search
x

"Ar însemna să îmi pierd jobul". Pe strada prăbuşită peste o casă în Braşov circulau vehicule grele, deşi zona era pietonală. Inspectoratul nu a vorbit cu presa

Autorităţile din Braşov au trimis experţii să inspecteze strada din centrul istoric care s-a surpat, în urmă cu trei zile, peste o casă. Zona a fost izolată după incident şi urmează să se facă studii pentru consolidarea drumului. Reporterul Observator, Claudiu Loghin, a încercat să lămurească situaţia, însă i s-a cerut ca solicitările să vină pe mail. 

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 09:31

Vezi și

După ce marţi seară o bucată dintr-o stradă s-a prăbuşit peste o casă, ieri, Reporterul Observator a încercat să obţină explicaţii de la reprezentanţii Inspectoratului Judeţean în Construcţii. Fără succes, însă.

Angajat camera ascunsă: Tot ce doriţi să aflaţi, faceţi mail, vi se răspunde. Nouă ne este interzis să dăm interviu sau să dăm comunicate de presă. Asta ar însemna să îmi pierd jobul.

Autorităţile au izolat zona, dar lucrările de reparaţii mai au de aşteptat.

Claudiu Loghin, reporter Observator: În zona în care s-a întâmplat acest incident, mai nimic nu s-a schimbat. Au fost instalate garduri, semne rutiere care interzic accesul, benzi care semnalizează pericolul. În rest, zona de ruptură e exact în aceeaşi stare. 

Pe acelaşi subiect

Benone Prişcu, proprietarul casei: V-am mai spus că acolo era stradă pietonală. S-a făcut o groapă pe toată lungimea aceea şi s-a astupat cu pământ, s-a tras asfalt şi au rezolvat problema.

Primăria a anunţat că situaţia va fi analizată de experţi pentru a se lua şi primele măsuri.

Sorin Toarcea, pdc Primăria Brașov: Se vor face studiile necesare pentru consolidarea întregului tronson de drum, deci nu doar cel afectat, astfel încât să nu mai fie probleme în zona respectivă.

Iar oamenii din zonă susţin că nu e prima oară când se confruntă cu această problemă.

Vecin: Aici, un vecin care a venit, zidul de susţinere al casei, jos. Undeva mai jos, la 200 de metri, tot aşa, a căzut pe casă zidul de susţinere al străzii. 

Strada surpată era circulată inclusiv de vehicule grele, către șantiere situate în amonte de locul prăbușirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Ar însemna să îmi pierd jobul". Pe strada prăbuşită peste o casă în Braşov circulau vehicule grele, deşi zona era pietonală. Inspectoratul nu a vorbit cu presa