Antena Meniu Search
x

O fetiţă de trei ani s-a înecat în piscina din curtea casei, în Argeş

Dramă într-o familie din Argeş. O fetiţa de numai trei ani s-a înecat în piscina din curtea casei, construită în urmă cu o lună. A fost de ajuns ca părinţii să o piardă o clipă, din ochi, pe copilă.

de Redactia Observator

la 22.08.2019, 10:13

Vezi și

Dramă într-o familie din Argeş. O fetiţa de numai trei ani s-a înecat în piscina din curtea casei, construită în urmă cu o lună. A fost de ajuns ca părinţii să o piardă o clipă, din ochi, pe copilă. Cum n-a mai văzut-o în apă, mama sa a crezut că a ieşit şi s-a dus să se joace. A căutat-o minute bune prin curte, iar în final a găsit-o în apa adâncă de un metru şi jumătate. Două ore au resuscitat-o medicii pe copilă, în zadar însă.

Era ora 20.00 când ambulanţa a fost chemată de urgenţă în localitatea Călinești. O familie a sunat disperată că fetiţa s-a înecat în piscina casei.

Părinţii erau acasă, împreună cu mai multe rude care veniseră în vizită. În acest timp, fetiţa se juca în piscină, cu un văr mai mare. La un moment dat, băiatul a plecat, iar fata a rămas singură în apă.

Când şi-a văzut fetiţa nemişcată, în apă, mama a scos-o repede. Apoi, în stare de şoc, şi-a pierdut cunoştinţa.

Medicii de pe ambulanţă au început să o resusciteze. Au plecat apoi spre Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Manevrele au continuat şi în maşină, aproape 16 kilometri, iar la spital copilul a fost preluat de mai mulţi doctori.

Medicii spun că fetiţa ar fi putut fi salvată dacă părinţii sau cineva din apropiere i-ar fi acordat imediat primul ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O fetiţă de trei ani s-a înecat în piscina din curtea casei, în Argeş