Antena Meniu Search
x

Video "Ați plecat toți și pe mine m-ați uitat aici". Cei trei frățiori și părinții lor, morți în accidentul din Teleorman, au fost înmormântați la Zimnicea

A fost zi de doliu la Zimnicea. Corina, Sorin și cei trei copii ai lor, cel mai mic de doar 4 anișori, morți în tragicul accident de luni dimineață, în Teleorman, au fost conduși, miercuri, pe ultimul drum. Toți cinci au fost înmormantați în aceeași groapă din cimitirul Izvoarele, cu dulciuri, pufuleți și cele mai frumoase jucării. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.07.2022, 12:06

Cel mai mic dintre cei trei copilași, un băiețel, ar fi împlinit în august 5 anișori. Fratele lui mare avea 10 ani, iar surioara lor făcuse 13 ani în urmă cu doar două luni. Aveau o viață întreagă înainte, însă, destinul lor a fost curmat brusc luni dimineaţă, 25 iulie, într-un groaznic accident rutier

Cei trei şi părinţii lor, Corina şi Sorin, şi-au găsit sfârşitul pe o şosea din Teleorman, când maşina condusă de tatăl familiei a intrat frontal într-un TIR. Toţi cinci au murit pe loc.

Miercuri, au curs râuri de lacrimi la înmormântarea familiei. Sute de oameni, şocaţi de tragedia care a luat spulberat cinci suflete într-o clipă, au venit la cimitirul Izvoarele din Zimnicea, pentru a-i conduce pe ultimul lor drum. Presa locală a publicat fotografii cu sicriele albe ale celor trei frățiori așezate lângă cele ale părinților lor, în aceeași groapă, alături de dulciuri, pufuleți și cele mai frumoase jucării.

Familia care a pierit în accidentul din Teleorman locuia în Franța

Pe acelaşi subiect

Din toată familia a mai rămas o fată, care este stabilită în Franța. Tânăra a postat pe Facebook mesaje și imagini pline de durere.

De altfel, cu toții locuiau acolo, însă Corina și Sorin veniseră în țară de câteva zile, împreună cu cei trei copii, cu gândul de a renova apartamentul din Zimnicea. Aşa că duminică seară au mers în Bucureşti să comande mai multe materiale de construcţie, iar luni dimineaţă se întorceau acasă. Nici nu răsărise soarele, era abia ora 4 când s-a produs nenorocirea.

Cu 50 de kilometri înainte de destinaţie, ar fi ieșit dintr-o coloană de mașini și ar fi tras de volan ca să depăşească. Din sens opus, însă, venea un TIR, al cărui șofer n-a mai avut cum să evite impactul. 

Polițiștii continuă, însă, cercetările. Au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Ați plecat toți și pe mine m-ați uitat aici". Cei trei frățiori și părinții lor, morți în accidentul din Teleorman, au fost înmormântați la Zimnicea