Antena Meniu Search
x

Video Au ucis cu sânge rece și s-au lăudat pe TikTok cu fapta lor. Doi adolescenți din Brașov, criminali în noaptea de Revelion

Crimă teribilă în noaptea de Revelion, într-o comună din Braşov. Un bărbat de 35 de ani a murit, iar fratele său a fost grav rănit după ce s-ar fi luat la ceartă cu doi minori.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.01.2022, 19:44

Vezi și

Scandalul ar fi început după ce adolescenţii nu ar fi fost primiţi la petrecerea dintre ani. La un moment dat, într-un acces de furie, unul dintre tineri i-a lovit pur şi simplu cu o secure în cap. 

Conflictul sângeros a avut loc în comuna Ticuşu din Braşov. Cei doi fraţi de 33 şi 35 de ani era acasă împreună cu alţi vecini. Cu toţii petreceau. Doi adolescenţi, fraţi şi ei, de 15 şi 17 ani, ar fi vrut să se alăture, însă nu ar fi fost primiţi. Totul ar fi degenerat în momentul în care puştii au fost daţi afară de la chef. Furioşi, au vrut să se răzbune. Au aşteptat sfârşitul petrecerii şi i-au atacat pe cei doi fraţi. S-au înarmat cu o secure şi au lovit mortal.

Gelu Cosmin Buta, victima: Acolo e un loc mai întunecat şi ne-a dat în cap. Prima dată mi-a dat mine, după aia i-a dat fratelui meu. Au ieşit de acolo şi ne-au lovit direct în cap. Eu am făcut doi metri de când am ieşit pe portiţă şi deja am fost lovit.

Ilie Pârvu, martor: Au dat cu securea în poartă, au doborât poarta şi-atunci noi ne-am pus pe poartă. Şi, după aia, când au ieşit băieţii să se ducă acasă, ei atunci au ieşit cu securile şi au dat în toţi, în care cum au prins. Au stat la geamuri, au ascultat şi când au ieşit să meargă acasă cu securile au dat.

Pe acelaşi subiect

Cei doi bărbaţi au ajuns imediat la spital. Pentru cel de 35 de ani, medicii n-au mai avut ce face. Loviturile au fost atât de grave, încât a murit a doua zi. Fratele său a scăpat, însă cu răni grave.

Criminali la 15 și 17 ani

Reporter-Gelu Cosmin Buta, victima: V-a spus ceva, v-a reproşat ceva?

- Nimic, absolut nimic. Ne-a distrus cu totul, pe mine, pe părinţii.

Silvia Pârvu, mama victimelor: Uite cum a dat cu securile în poartă! Aici a dat cu securea, aici e sângele! Aici l-am găsit pe băiat plin de sânge, nu mai vorbea!

Familia victimelor e revoltată că doar unul dintre atacatori a fost tras la răspundere de poliţişti.

Ilie Pârvu, martor: Trei au fost. Toţi trei au dat cu securile.

Silvia Pârvu, mama victimelor: Nu avea niciun motiv să le dea cu topoarele în cap. Toţi trei au dat, pe toţi trei să-i închidă.

Cele două familii nu ar fi la prima bătaie. În urmă cu câţiva ani, un alt frate al victimelor ar fi căzut în mâinile tatălui presupusului criminal. Bărbatul ar fi făcut la vremea aceea puşcărie pentru fapta sa.

Silvia Pârvu, mama victimelor: Ăştia sunt criminali în serie, din tată-n fiu. Aşa a făcut tatăl la feciorul meu cel mare. I-a dat în cap, l-a legat de picioare, l-a târăt de cal.

Cei doi adolescenţi, a doua zi după teribila faptă s-ar fi lăudat pe TikTok cu vitejia lor.

Nicolae Buta, tatăl victimelor: Ei pun pe Facebook: V-am executat! Pe TikTok. Băiatul meu e în groapă!

Poliţiştii au deschis o anchetă şi trebuie să stabilească în ce fel s-a întâmplat nenorocirea şi câte persoane au participat la atac. Instanţa a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Adolescentul este cercetat pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Au ucis cu sânge rece și s-au lăudat pe TikTok cu fapta lor. Doi adolescenți din Brașov, criminali în noaptea de Revelion