Antena Meniu Search
x

Copil de 7 ani, omorât de propriul tată, în Italia, în noaptea de Revelion. Părinţii erau divorţaţi, iar judecătorii au decis să sărbătorească împreună Anul Nou

O crimă oribilă a avut loc în noaptea dintre ani într-un apartament din Italia, acolo unde un băieţel de 7 ani a fost omorât de propriul tată. Copilul mersese în vizită la părintele lui, după ce judecătorii au decis că trebuie să petreacă Anul Nou împreună.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 16:32

Tatăl şi copilul ucis
Tatăl şi copilul ucis - Twitter il mattino di Padova

Potrivit familiei băiatului, acesta şi-ar fi implorat mama şi bunicul să nu îl lase să meargă la talăl lui, însă nu aveau de ales pentru că judecătorii au decis că băiatul trebuie să meargă şi să stea la tată de Revelion, scrie The Mirror.

Autorităţile au deschis o anchetă, cu atât mai mult cu cât judecătorii i-au permis bărbatului să aibă grijă de cel mic, mai ales că el era deja cercetat pentru o altă tentativă de omor. Davide Paitoni, în vârstă de 40 de ani, era în arest la domiciliu pentru că a încercat să îşi înjunghie un coleg de muncă în afara programului, în localitatea Azzate din provincia italiană Varese. Totuşi asta nu l-a împiedicat pe un judecător să decidă că fiul de şapte ani al bărbatului care locuia cu mama sa, ar putea petrece Revelionul cu el.

Bunicul băiatului a stat de vorbă cu jurnaliştii străini şi a mărturisit că "Băiețelul nu a vrut să meargă. Am făcut o greșeală ducându-l la tatăl său. Dar avea permisiunea judecătorului."

Şi-a omorât copilul pentru a se răzbuna

Pe acelaşi subiect

Copilul a fost înjunghiat de mai multe ori înjurul gâtului, iar anchetatorii încearcă să stabilească dacă a fost drogat înainte de a fi ucis. După ce şi-a înjunghiat copilul, tânărul a ascuns trupul acestuia într-un dulap din casa tatălui său. Ulterior i-a transmis acestuia un SMS în care îl ruga să nu deschidă dulapul din dormitor.

Suspectul era în proces de divorţ cu mama copilului, iar oamenii legii cred că şi-a omorât băiatul pentru a se răzbuna pe femeie. Aceasta raportase şi în trecut la poliţie mai multe episoade de violenţă pe care bărbatul le-ar fi avut faţă de ei. Suspectul a fost arestat în cele din urmă de ofițerii militari. În momentul în care a fost înconjurat de forţele de ordine acesta avea în mână un cuţit şi striga "Împuşcă-mă!" către unul dintre poliţişti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Copil de 7 ani, omorât de propriul tată, în Italia, în noaptea de Revelion. Părinţii erau divorţaţi, iar judecătorii au decis să sărbătorească împreună Anul Nou