Antena Meniu Search
x

Video Avalanșă de turiști și nervi întinși la maximum, la munte, în această minivacanță. Copiii au profitat de fiecare petic de zăpadă

Mica vacanţă de Mica Unire a venit cu Marea Aglomeraţie. Cum nu prea am avut parte de iarnă în acest sezon, oriunde a fost un petic de zăpadă a fost avalanşă de turişti. Nerăbdarea şi nervii au făcut parte din peisaj. 

de Redactia Observator

la 21.01.2023, 20:14

Vezi și

A fost efectul bulgărelui de zăpadă pe domeniul Schiabil Transalpina. Bucuroşi că pârtiile sunt perfecte pentru schiat, turiştii s-au înghesuit încă de la primele ore ale dimineţii la instalaţiile de transport. Şi pe pârtia de la Straja a fost acelaşi peisaj. Mii de turişti s-au îngrămădit pentru a prinde puţin din atmosfera iernii în prima zi a minivacanţei. 

Valea Prahovei şi-a păstrat renumele de cea mai aglomerată zonă în vacanţe. În Sinaia, au fost cozi imense la telegondolă. Iar nervii au venit la pachet. 

TuristSă ne daţi banii înapoi! 

Turist: Este greu, mai ales că am parcat masina la un kilometru. 

Pe acelaşi subiect

Răsplata pentru orele de aşteptare a venit sus, printre nori, într-un tablou tipic de iarnă. Pe cel mai mare domeniu schiabil din ţară sunt deschise cinci pârtii. 

Turist străin: Excelent. Mă bucur foarte mult de "long weekend", aici, în România. 

Fetiță: Mă distrez foarte mult cu schiurile, îmi plac foarte mult.

De mai multă linişte, dar mai puţină zăpadă, au avut parte turiştii care au ajuns în Harghita Băi. Majoritatea pârtiilor sunt acoperite cu zăpadă artificială. 

Mai multă linişte, dar mai puţină zăpadă, la Harghita Băi

TuriștiEra bine dacă era mai multă zăpadă să putem face și alte sporturi nu numai schi. Am fi vrut să ieșim și cu sania. 

Cei mici nu au fost însă descurajaţi: au făcut slalom cu sania printre peticele de pământ. Iar cine nu a găsit zăpadă, s-a adaptat la noul anotimp. Pe lacul Firiza de lângă Baia Mare, plimbările cu vaporaşul au fost distracţia preferată a turiştilor. 

FemeieAdor acest peisaj imi place natura, pădurea, exact ce as avea nevoie intr-o zi de sambata sa ma relaxez. 

Aproape jumătate dintre angajaţii români se bucură de mica vacanţă de Mica Unire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Avalanșă de turiști și nervi întinși la maximum, la munte, în această minivacanță. Copiii au profitat de fiecare petic de zăpadă