Antena Meniu Search
x

Video ”Avea tot ce îşi dorea!”. Vecinii Sabinei, polițista care s-a împușcat de ziua ei, spun că tânăra și soțul ei aveau o relație liniștită

O tânără poliţistă din Braşov şi-a luat viaţa chiar de ziua ei. Avea 29 de ani şi s-a împuşcat cu pistolul Carpaţi din dotare, în apartamentul său dintr-un bloc din Braşov. Era singură acasă şi se pare că a lăsat mai multe bilete de adio în care i-a scris soţului ei, de asemenea poliţist, că îi pare rău pentru gestul extrem.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 31.12.2021, 17:53

Vezi și

Sabina a fost găsită fără suflare, în bucătărie, de soţ şi de tatăl ei. Astăzi, Sabina ar fi împlinit 29 de ani.

Vecin: ”S-a împuşcat! Aseară! Avea tot ce îşi dorea! Nu ducea lipsă de nimic!”

Era căsătorită de numai trei luni. Tot cu un poliţist. Şi tot de câteva luni fusese avansată, devenise ofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

Vecin: ”Chiar ne-am bucurat, sunt tineri, au casă, au masă, au servicii foarte bune amândoi”

Pe acelaşi subiect

Vecin: ”Nu am auzit certuri niciodată. Era un cuplu foarte liniştit. Un cuplu super”.

Sabina s-a împușcat cu arma de serviciu după o ceartă cu soțul ei

Ieri a fost la serviciu până după prânz. S-ar fi certat cu soţul ei, iar acesta a plecat de acasă, pentru a detensiona situaţia. Au comunicat însă prin mai multe mesaje, pe telefon. În ultimul, Sabina i-a scris că va rezolva situaţia. 

Alarmat, soţul l-a sunat pe tatăl ei şi împreună s-au dus în apartament. Au găsit-o în bucătărie, într-o baltă de sânge. Era ora 22 şi 41 de minute.

Claudiu Sandu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov: ”Au fost ridicate de la faţa locului mai multe înscrisuri care pot fi considerate bilete de justificare a acestei fapte din care rezultă nemulţumiri atât de ordin personal, cât şi profesional”.

Sabina a lăsat mai multe bilete de adio înainte de a se împușca în cap

Cu un scris dezordonat, Sabina i-a scris soţului ei toate nemulţumirile. Unele legate de serviciu, altele legate de relaţia dintre ei. S-a împuşcat cu pistolul din dotare pe care-l ţinea acasă de la ultima tragere la care participase, la începutul acestei luni. 

Legal, ar fi trebuit să-l lase la serviciu. Poliţiştii spun că a susţinut ultima testare psihologică la începutul acestui an şi că a trecut-o cu bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ”Avea tot ce îşi dorea!”. Vecinii Sabinei, polițista care s-a împușcat de ziua ei, spun că tânăra și soțul ei aveau o relație liniștită