Antena Meniu Search
x

Sabina, polițista din Brașov, s-ar fi împușcat în cap după un schimb de mesaje cu soțul ei care nu era acasă. Tânăra a murit de ziua ei

Sabina, polițista de 28 de ani găsită împușcată în cap, în apartamentul ei din Brașov, s-ar fi certat cu soțul cu o seară înainte de a-și pune capăt zilelor. Surse Observator spun că polițista și soțul ei s-ar fi certat  pe tema intervenției unei cumnate în relație. Pentru a detensiona situația, soțul a plecat de acasă. A urmat un schimb de mesaje între ei, iar ea i-a trimis la un moment dat un mesaj în care a scris că știe ea ce are de făcut. 

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 15:47

Vezi și

Mesajul l-a alertat pe soțul ei, care știa că în casă există arma și muniția de serviciu a femeii. Bărbatul a luat legătura cu tatăl ei să o liniștească. Când au văzut că nu le răspunde la telefon, soțul și tatăl polițistei au mers la apartament, unde au găsit-o moartă, împușcată în cap.

Ușa apartamentului era încuiată, fără urme de forțare. De asemenea, pe trupul polițistei nu erau urme de violență și nici lucrurile în casă nu păreau să fi fost deranjate într-un fel. 

Polițista a lăsat bilete de adio pentru familie

Sabina ar fi lăsat bilete de adio înainte de a se împușca. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în urmă cu un an.

Pe acelaşi subiect

Sabina lucra de cinci ani în Poliţie şi avea gradul de agent, fiind numită în funcţia de ajutor șef post la Postul de Politie Comunală Bod. Ea şi-a desfăşurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane până în luna martie a acestui an, când a fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au mai declarat sursele citate.

Sabina a fost găsită moartă în casă, după un apel la 112

Femeia a fost găsită în urma unui apel la 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj SMURD.

„O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Sabina, polițista din Brașov, s-ar fi împușcat în cap după un schimb de mesaje cu soțul ei care nu era acasă. Tânăra a murit de ziua ei