Antena Meniu Search
x

Cine era polițista găsită împușcată în cap cu arma din dotare. Azi urma să-și serbeze ziua de naștere

O femeie de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap într-un bloc din Braşov. Potrivit primelor informații, victima era ofițer în cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, din IPJ Brașov. Tânăra se căsătorise pe 19 septembrie.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 14:25

Vezi și

UPDATE 12:00: Pe 7 decembrie, femeia ar fi avut un exercițiu de trageri și a păstrat arma acasă, cu tot cu muniție, fără să-și înștiințeze șefii, fapt interzis de regulamente. Arma trebuie să rămână în rastel, la locul de muncă. Pistolul cu care s-ar fi împușcat era un Carpați 7.65 mm.

Tragedie în ultima zi din an în Brașov. O femeie, ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Braşov, s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul din dotare. În locuinţă, a fost găsit şi un bilet de adio. Colegii victimei fac cercetări acum în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului. Tânăra urma să-și serbeze astăzi ziua de naștere, iar în urmă cu patru luni se căsătorise, iar soțul ei ar fi poliţist în cadrul SICE Braşov. 

Femeia lucra de cinci ani în Poliţie şi avea gradul de agent, fiind numită în funcţia de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunală Bod. Ea şi-a desfăşurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane până în luna martie a acestui an, când a fost numită în funcţia de ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, scrie NewsBv.ro. Ultima testare psihologică la care a fost supusă tânăra a fost făcută în luna ianuarie 2021.

Femeia a fost găsită în urma unui apel la 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj SMURD.

„O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cine era polițista găsită împușcată în cap cu arma din dotare. Azi urma să-și serbeze ziua de naștere