Antena Meniu Search
x

Video "Băi, sunt doi oameni pe acoperiş". De la ce ar fi pornit incendiul care a mistuit mansarda unui bloc de 8 etaje din Timişoara

Incendiu de proporţii la Timişoara. Acoperişul unui bloc de 8 etaje, situat în zona unui complex studenţesc a fost cuprins de flăcări, iar coloana de fum s-a putut vedea din orice zonă a oraşului. 38 de persoane au fost evacuate, iar incendiul a fost stins în aproximativ jumătate de oră de pompieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.09.2022, 19:58

Vezi și

Alarma s-a dat puţin după ora 15. 

Martor: Uite, uite, uite focul. Sunt doi oameni acolo, mă. Băi, sunt doi oameni pe acoperiş! Băi, sunt oameni pe acoperiş!

Blocul tocmai fusese reabilitat termic. Acum se lucra la acoperiş. iar muncitorii turnau bitum pentru izolare. Oamenii spun că, cel mai probabil, butelia folosită la topirea bitumului a explodat. 

Martori: Au fost niste vietnamezi care lucrau. Au fost şi două explozii, s-au auzit foarte tare, erau doi oameni pe acoperiş, sperăm că sunt bine şi ei.

Pe acelaşi subiect

Echipele de intervenţie au sosit la doar câteva minute de la izbucnirea incendiului.  

ISU Elena Rădulescu, ISU Timiş: Am fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la acoperisul 

unui bloc de 8 etaje. La faţa locului au fost alertate detasamentele 1 şi 2 de pompieri din Timişoara.

Desfăşurarea de forţe a fost impresionantă, 25 de pompieri au fost trimişi la faţa locului cu 5 autospeciale, două autoscări, cisterna de mare capacitate ISU Timiş, precum şi patru echipaje medicale. 

38 de persoane au fost evacuate, dintre care două cu nevoi speciale

Locatari: Eu la etajul 5 stau şi dacă nu o aveam pe fată cu mine nu puteam să scap, cineva m-a luat in brate. Desigur că m-am speriat, nu a fost plăcut

- Eu am văzut doar fum mult şi bubuituri am auzit, una după alta.

- Acolo sunt la ultimul nivel, am auzit galagie, am deschis uşa, era plin de fum

- Da, şi eu şi soţia, asa am ieşit, am apucat să iau ceva pe mine, Dumnezeule e un fum de nu am mai putut, e cumplit.

La scurt timp, autorităţile au emis un mesaj RO-Alert. "Uite, tocmai am primit un RO Alert. Incendiu major, cu degajări mari de fum"

Focul a mistuit 800 de metri pătraţi din izolaţia acoperişului şi din partea superioară a clădirii. Din fericire, nu au fost victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Băi, sunt doi oameni pe acoperiş". De la ce ar fi pornit incendiul care a mistuit mansarda unui bloc de 8 etaje din Timişoara