Antena Meniu Search
x

Băieţel din Bistriţa, spulberat de maşină la săniuş. Micuţul a fost dus urgență cu un elicopter SMURD, la Mureș

Un băieţel de 9 ani a fost grav rănit în timp ce se afla la săniuş, în comuna Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilul a fost lovit de o maşină, fiind necesară intervenţia unui elicopter SMURD.

de Redactia Observator

la 27.01.2019, 15:38

ăieţel din Bistriţa, spulberat de maşină la săniuş. Micuţul a fost dus urgență cu un elicopter SMURD, la Mureș - ziardebistrita.ro

Un băieţel de 9 ani a fost grav rănit în timp ce se afla la săniuş, în comuna Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud. Copilul a fost lovit de o maşină, fiind necesară intervenţia unui elicopter SMURD.

În jurul prânzului, un copil de 9 ani a fost lovit de un autoturism pe o stradă din comuna Rodna. Voluntarii din cadrul SVSU Rodna i-au acordat primul ajutor copilului, care, cel puțin în prima fază, nu părea în stare gravă.

Potrivit informațiilor oferite de ISU Bistrița, copilul era stabil, cooperant și prezenta un traumatism cranio-cerebral. Ulterior, starea acestuia s-a agravat, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD luând hotărârea să solicite un elicopter SMURD. Acesta va fi preluat din Năsăud și transportat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

Se pare că băiețelul se afla la săniuș când s-a petrecut accidentul. 

„Accidentul a avut loc pe o stradă de pe raza localității Rodna. Copilul în vârstă de 9 ani, care se afla la săniuș, ar fi pătruns  pe strada respectivă cu sania, moment în care a fost accidentat de un autoturism care era condus de un tânăr de 21 de ani din Rodna. Șoferul a fost testat, rezultatul fiind negativ. Se fac cercetări în cazul unui dosar de vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii le atrag atenția părinților să își supravegheze copiii la săniuș și să se asigure că aceștia nu pătrund cu sania pe partea carosabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băieţel din Bistriţa, spulberat de maşină la săniuş. Micuţul a fost dus urgență cu un elicopter SMURD, la Mureș