Antena Meniu Search
x

Bucureştean de 81 de ani, arestat pentru şantajarea fostei iubite de 28 de ani

Un bărbat de 81 de ani, din București, a fost arestat pentru șantaj și violarea vieții private, după ce ar fi constrâns-o pe o tânără de 28 de ani, pe care o cunoscuse în timpul unor ședințe de terapie, să continue relația de concubinaj pe care o începuseră.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 15:17

Femeia a fost şantajată de bărbatul cu care avusese o relaţie
Femeia a fost şantajată de bărbatul cu care avusese o relaţie - Shutterstock - foto ilustrativ

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, scrie Mediafax.

O femeie în vârstă de 28 de ani a sesizat DGPMB, în luna iulie, că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private. El le-a spus polițiștilor că un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și cu care a avut o relație de concubinaj, o constrânge să continue relația prin diverse moduri.

Femeia era fosta concubină a bărbatului

La sfârșitul lunii august a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat și dus pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul de 81 de ani a amenințat-o pe tânără că va face publice imaginile compromițătoare cu ea, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau.

„În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, față de acesta, fiind luată ieri (miercuri, 8 decembrie - n.r.) măsura reținerii de către polițiștii Secției 16, ulterior magistrații dispunând, măsura arestului preventiv”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Bucureştean de 81 de ani, arestat pentru şantajarea fostei iubite de 28 de ani